Brouwerij de Fontein

Dinerbon Stein Brouwerij de Fontein
Adres
Ondergenhousweg 15
6171 GW Stein
Telefoon
046 4262858
Dinerbon Stein Brouwerij de Fontein

Van oudsher had bijna elk dorp haar eigen brouwerij (vaak meerdere), zo ook Stein. De brouwerij is dan ook vernoemd naar de oorspronkelijke Brouwerij De Fontein die in 1915 haar poorten sloot. Op een steenworp afstand van de oude brouwerij zet de traditie zich nu voort, zodat het Steinse bier brouwen opnieuw een begrip wordt. Direct naast de brouwerij ligt ons proeflokaal. Vroeger diende het als dierenstal met hooizolder, nu is hier het volledige assortiment van Brouwerij De Fontein te proeven.
In de zomer kunt u op het terras genieten van de weidse, rustieke omgeving. In de winter kunt u opwarmen bij de kachel. Op de eerste verdieping kunnen we u ontvangen met een groep van maximaal 50 personen voor presentaties, proeverijen en vergaderingen.
In het proeflokaal kunt u genieten van een steeds wisselend en groeiend assortiment van Brouwerij De Fontein, maar ook van een lekkere koffie met Limburgse vlaai en onze kleine kaart.
Ons terras is uitgerust met een heuse hondenbar. Aan deze buitenbar kunt u kosteloos uw trouwe viervoeter voorzien van een bakje heerlijk.... gemeentepils!

Natuurlijk kunt je ook hier de rekening voldoen met je Dinerbon of Dinercheque.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10