Restaurant Crasborn

Dinerbon Thorn Restaurant Crasborn
Adres
Hoogstraat 6
6017 AR Thorn
Telefoon
0475 561281

 

Een heerlijk stukje Limburgse vlaai met kersen, abrikozen, appel, kruimel-pudding of rijstevlaai? Oudhollandse pannenkoeken gebakken in een smeuïg klontje roomboter. Limburgse mosterdsoep vooraf, “Zoer Vleisj” als hoofdgerecht en huisgemaakte tiramisu na. Loopt het water u al in de mond? Strijk neer op het terras of in het restaurant met uw Dinerbon en geniet van al het lekkers dat Hotel Crasborn in Thorn te bieden heeft.

Laat u iedere avond weer verrassen en verwennen door onze chef-kok. De maaltijden zijn gevarieerd, smakelijk en bereid met zoveel mogelijk dagverse ingrediënten. In ons  restaurant ervaart u met recht wat bourgondische gastvrijheid inhoudt. Neem uw Dinercheque mee en kijk op onze dinerkaart. Typisch euregionale streekgerechten en verse producten van het seizoen vervullen hierbij een belangrijke rol. Ook hebben wij een heerlijke aspergekaart. Tevens serveren wij vegetarische gerechten en op aanvraag kunnen wij ook glutenvrije gerechten verzorgen. Geniet op het terras of in de tuin van een heerlijk kopje koffie of thee met een overheerlijk stuk Limburgse vlaai. Crasborn bevindt zich in Thorn. Verblijf in "Het witte Stadje" en verken per fiets of wandelend de idyllische dorpjes aan de Maas. Wie Thorn wil gaan ontdekken mag er de tijd voor nemen want er is veel te zien. Een historische kern met pittoreske witte huisjes en vele authentieke panden uit de 15e tot de 18e eeuw. Bochtige straatjes met originele Maaskeien geplaveid, intieme hofjes, vloermozaïeken en middeleeuwse impressies.

Kom langs met uw Dinerbon en geniet van het heerlijke eten in deze prachtige omgeving. Hopelijk zien we u snel verschijnen bij Hotel Crasborn.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10