Fletcher Hotel Teugel Uden-Veghel (geen e-vouchers)

Dinerbon Uden Fletcher Hotel Teugel Uden-Veghel (geen e-vouchers)
Adres
Bedafseweg 22
5406 TM Uden
Telefoon
0413 - 263 088
Dinerbon Uden Fletcher Hotel Teugel Uden-Veghel (geen e-vouchers)

Let op: wij accepteren geen e-vouchers.

Genieten in Brabant
Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel! Dit sfeervolle hotel met vele faciliteiten ligt aan natuurgebied De Maashorst én tussen de bruisende steden Nijmegen, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven in. Vanuit hier kunt u dus prachtige stedentripjes maken, maar ook genieten van de Brabantse natuur.

Sfeervol hotel gelegen aan natuurgebied de Maashorst
Vele faciliteiten zoals een klimpark, midgetgolf en bowling
Sfeervolle Bar Bistro DuCo Uden-Veghel
Officiële trouwlocatie

Vele faciliteiten
Een dag vol plezier kunt u als de beste beleven gewoon rondom het hotel. Grote hoogtes beklimmen in het klimpark, een potje midgetgolf of discgolf spelen, een wedstrijdje bowlen of gewoon heerlijk ontspannen in de beautysalon met een behandeling of een massage. Vanuit hier is het allemaal mogelijk. Genieten kan in Bar Bistro DuCo Uden-Veghel. Hier kunt u de gehele dag door terecht voor een ontbijt, lunch, diner of gewoon een lekker koud drankje. Bent u een sportliefhebber? Breng dan eens een bezoek aan de Sportsbar in het hotel, hier worden namelijk live diverse sportwedstrijden uitgezonden.

Over de omgeving
De omgeving van het hotel is zo divers, dat er écht voor een ieder wat te beleven is. Maak een prachtige fiets- of wandeltocht door gebied De Maashorst. U vindt hier prachtige bossen, heidevelden, indrukwekkende stuifvelden, vennen, weiden en sprankelende beekjes. Liever een dag de drukte van een stad opzoeken? Bezoek dan Nijmegen, ’s-Hertogenbosch of Eindhoven. Deze steden zijn namelijk allemaal op ongeveer 20 minuten van het hotel gelegen. Eén ding is zeker, u zult zich hier zeker niet gaan vervelen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10