eLe Tapas

Dinerbon 3511NH eLe Tapas
Adres
Oudegracht 211
211 3511NH
Telefoon
030 2312165
Dinerbon 3511NH eLe Tapas
Dinerbon 3511NH eLe Tapas
Dinerbon 3511NH eLe Tapas

Restaurant eLe is een Spaans specialiteitenrestaurant dat gevestigd is aan de Oudegracht aan de Werf 211 in Utrecht. Als je niet zo bekend bent in de Domstad, betekent zo’n adres dus dat je ter hoogte van huisnummer 211 met de trap naar beneden moet nemen om bij de juiste werfkelder aan de gracht uit te kunnen komen. Naar goed Spaans gebruik wordt er bij eLe bij voorkeur buiten gegeten en gedronken als het Nederlandse weer dat tenminste toelaat. Daartoe beschikt het etablissement over een royaal terras aan het water. Bij minder geschikte weersomstandigheden spelen de culinaire activiteiten zich vanzelfsprekend binnen af. In de regel is zo’n werfkelder een donkere en saaie plek. De uitbater van eLe heeft er daarom alles aan gedaan om het geheel aan alle kanten op te fleuren met onder meer vrolijke decoraties op de wanden en de plafonds, zodat er een heel gezellige sfeer ontstaat. Restaurant eLe is elke maandag gesloten. Op alle andere dagen van de week kun je er van 12 uur ‘s middags tot middernacht met je dinerbon of dinercheque terecht.

De oorspronkelijk uit Paraguay afkomstige uitbater Fermin Miranda Caceres vindt het heerlijk om zijn gasten in de watten te leggen. Dat doet hij niet allen op culinaire wijze, maar ook door geregeld spontaan zijn gitaar te pakken om het aanwezige publiek te vermaken met zijn muziek. Een avondje uit bij restaurant eLe kan dus uitdraaien op veel meer dan alleen maar heerlijk Spaans eten en drinken. Op de menukaart van het etablissement prijkt een imposante lijst tapas waaruit je kunt kiezen, maar je kunt desgewenst ook voor een van de smakelijke hoofdgerechten met vlees, vis of vegetarische ingrediënten gaan. Als je Restaurant eLe met 4 of meer personen bezoekt, dan biedt men je ook de mogelijkheid om tegen een vaste prijs per persoon voor een groepsmenu te kiezen waarbij 12 verschillende tapas aan je zullen worden geserveerd, zodat je extra veel (smakelijk) waar voor je geld krijgt.

Ook aan Spaanse gezelligheid onder de Dom komt uiteindelijk een einde. Is het tijd is geworden om je rekening bij Restaurant eLe te betalen, dan kun je daarvoor altijd (deels) het tegoed van je dinercheque of je dinerbon gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10