Restaurant de Deel

Dinerbon Amerongen Restaurant de Deel
Adres
Burg. Jhr. H v.d. Boschstraat 13
3958 CA Amerongen
Telefoon
0343 - 451692
Dinerbon Amerongen Restaurant de Deel
Dinerbon Amerongen Restaurant de Deel

Restaurant De Deel is het sfeervolle eetgedeelte van Hotel Buitenlust in Amerongen. Ook als u geen hotelgast bent, kunt u naar hartenlust genieten van heerlijke seizoensgerechten en uitstekende wijnen. Ook kunt u gerust uw Dinerbon mee nemen! U kunt er gezellig met z’n tweetjes aanschuiven, maar het is ook een zeer geschikte locatie voor groepsdiners en feesten. Bij goed weer kunt u plaats nemen op het terras en tot rust komen in een natuurlijke omgeving. Kom dus gauw lunchen of dineren bij Restaurant De Deel en vergeet uw Dinercheque niet!

De menukaart van Restaurant De Deel wordt regelmatig aangepast aan de seizoenen. Zo kunnen ook vaste gasten zich elke keer weer laten verassen! Begin uw diner goed met één van de heerlijke voorgerechten zoals varken gestoofd met knolselderij, verse truffel en aardappelchips. Bestel daarna een lekker hoofdgerecht in ruil voor uw Dinerbon. Ook dan kunt u genieten van een van de heerlijke culinaire creaties. Wat dacht u bijvoorbeeld van rib-roast met cantharellen jus en een crunch van peterselie en knoflook of de risotto met paddenstoelen met Grano Padano en rucola? Bovendien beschikt Restaurant De Deel over een uitstekende wijnkaart. De rode en witte wijnen worden bewaard in een speciale temperatuurkast. Proost!

De omgeving van Restaurant De Deel is ook zeer geschikt voor een prachtige fiets- of wandeltocht. Gebieden zoals De Utrechtse Heuvelrug, De Uiterwaarden, Langbroekerwetering, waar u over kleine paadjes en langs kastelen kunt trekken, zijn een bezoek meer dan waard. Geniet daarna van een welverdiende maaltijd met uw Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10