A1 Plaza

Dinerbon Amersfoort A1 Plaza
Adres
Ruimtevaart 8
3824 MX Amersfoort
Telefoon
033-4681988
Dinerbon Amersfoort A1 Plaza
Dinerbon Amersfoort A1 Plaza

Bij de A1 in de buurt van Amersfoort kunt u het bijzondere restaurant A1-Plaza vinden. Dit is niet zomaar een restaurant maar een all-you-can-eat restaurant. Bij de meeste vergelijkbare restaurants is het vervolgens een keus van één soort eten. Bij A1-Plaza denken ze anders over het principe na. Hier kunt u namelijk zo’n beetje elke maaltijd vinden en daar vervolgens van eten wat u wilt. En het mooie? U kunt betalen met een Dinerbon van Diner Cadeau.

Kom een keertje langs om het te proberen. U mag plaatsnemen aan een tafeltje, u krijgt van het restaurant vervolgens twee uur om uzelf tonnetje rond te eten met alle heerlijkheden die ze hier te bieden hebben. Het is weer eens wat anders en leent zich erg goed voor grotere groepen. Het is daarom de aangewezen locatie om bijvoorbeeld eens langs te komen met de familie of als u met de collega’s op stap bent geweest voor een bedrijfsuitje. 

Zie eventueel duidelijkheidshalve acceptatie voorwaarden op website A1-Plaza:  http://www.a1-plaza.nl/dinerbon-cheque-kaart-acceptatie-voorwaarden/

Kom snel een keertje van de heerlijkheden proeven. Vergeet niet dat ze ook gewoon de Dinercheque van Diner Cadeau accepteren. Zo wordt een avondje uit eten wel heel erg goedkoop bij A1-Plaza Wereldkeuken.

Diner-Cadeau wordt alleen door het restaurant gedeelte Wok & Wereld voor het diner geaccepteerd.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 5 /10