Brasserie No Nonsense

Dinerbon Amersfoort Brasserie No Nonsense
Adres
Paulus Borstraat 50
3812TB Amersfoort
Telefoon
033 202 0995
Dinerbon Amersfoort Brasserie No Nonsense

Let op: Uw cadeaukaart is niet bij dit restaurant te besteden gedurende de feestdagen.

Brasserie No Nonsense, een leuke brasserie dat is gevestigd aan de Paulus Borstraat in Amersfoort. U kunt hier nu heen met uw dinerbon! In de brasserie heerst een sfeervolle ambiance. In deze ambiance kunt u uitstekend genieten van heerlijke dinergerechten. De brasserie heeft een moderne inrichting. De stoelen zijn wit / crème-kleurig en staan aan mooie licht grijze tafels. Aan het zwarte plafond hangen mooie moderne en sierlijke lampen. Verder zijn er hier en daar een mooie sfeervolle paarse kleur te zien. Vooral bij de bar komt deze mooi naar voren. Buiten is er een terras aanwezig dat met mooi weer geopend is. Brasserie No Nonsense is een geweldige plek voor een romantisch diner of een gezellige lunch met vrienden! U wordt hier van begin tot eind uitstekend geholpen door de bediening. Sinds 2012 is No Nonsense geopend en de eigenaren staan elke keer vol trots te werken. Zij zijn dan ook heel erg blij in het vertrouwen dat de gasten hebben in No Nonsense.

De menukaarten die aanwezig zijn bij brasserie No Nonsense zijn: 3-gangen menukaart, feest arrangement en een buffet. Voor uw dinercheque krijgt u heerlijk te eten tegen een geweldige prijs! Van soep tot een salade en van een vis- tot vleesgerecht, het is er allemaal bij No Nonsense!

De brasserie is geopend van woensdag tot en met zondag van 17:00 uur tot 21:00 uur. Pak uw dinercheque of dinerbon en ga zeker eens eten bij brasserie No Nonsense!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10