Divine Dishes Catering

Dinerbon Amersfoort Divine Dishes Catering
Adres
Straat van Gibraltar 108
3825XW Amersfoort
Telefoon
+1 902-463-5151

Met uw dinerbon of dinercheque hoeft u niet altijd het huis uit om te genieten van een heerlijk voor u bereide maaltijd. Bij Catering Divine Dishes komen wij bij langs om u te laten genieten van ons verrassende menu vol met culinaire hoogstandjes. Wij zijn als geen ander in staat om op locatie u gerechten te laten ervaren zoals u die niet vaak tegenkomt.

Bij Divine Dishes kunnen wij voor u een groepsdiner of buffet verzorgen waar voor ieder wat wils bij zit. Een traditionele barbecue, pasta en rijst buffetten of een volledige verzorgd Mexicaans diner met wraps en tortilla’s voor grote en kleine groepen, bij ons is het mogelijk. Wij maken voor elke groep een offerte op maat. Buffetten kunnen al worden aangeboden voor €10,- per persoon! Ook zijn onze diensten uitstekend geschikt voor feesten en partijen waar wij het eten kunnen verzorgen in de vorm van fingerfood en amuses. Onze kleine culinaire hoogstandjes zullen uw gasten doen verrassen vanwege de creatieve, originele hapjes.

Voor hele voetbalkantines of een intieme verjaardag in de woonkamer, wij zijn er voor u om te ontzorgen. Laat het verzorgen van verrassend en smaakvol eten maar aan ons over. Gebruik uw dinerbon of dinercheque voor onze unieke service!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10