Dreulicious Dinner at Home

Dinerbon Amersfoort Dreulicious Dinner at Home
Adres
Koesteeg 13 E
3811HL Amersfoort
Telefoon
0646813390
Dinerbon Amersfoort Dreulicious Dinner at Home
Dinerbon Amersfoort Dreulicious Dinner at Home

Dreulicious is de hollandsekeuken gecombineert met de mediterrane en oosterse keuken. Deze combinatie wordt naar jou wens aangepast. Het is voor ons belangrijk dat u tijdens het diner kunt genieten van elkaar. Ontspan, geniet, klets, lach en huil. Alles mag en niks moet, jij en je gasten staan centraal. Lekker bijkletsen aan een lange tafel en geen irritaties over andere gasten of andere zorgen. Het door u samengestelde diner, lunch of hapjes worden namelijk bij u thuis bezorgt. Dreulicious is een expert in het maken van comfort food. Dit is eten waar u ontspannen en blij van wordt, zeker in combinatie met het juiste gezelschap.

Dit eetconcept is bedacht door Marscha de Dreu. Zij is altijd al een liefhebber geweest van koken en alles wat daar mee te maken heeft. Haar opleiding hebben dan ook in het teken hiervan gestaan. Met het de gedachten van het snel groeiende all you van eat concept en de hart voor zorgen en organiseren heeft zij Dreulicious gestart. Ze wilt mensen laten genieten van lekker, smaakvol, puur en vers eten. Zoals ze zelf zegt: “Wat is er nou mooier dan een lekkere maaltijd te delen met vrienden en familie.”  Bent u het nou helemaal eens met dit concept. Kom dan met dinerbon of dinercheque naar Marscha toe.

Wilt u in contact komen met Dreulicious? Bel dan naar 06- 468 133 90 of mail naar info@dreulicious.nl. U kunt dit bijzonder concept gewoon betalen met u dinerbon of dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10