Eetcafe Draeckje

Dinerbon Amersfoort Eetcafe Draeckje
Adres
Hellestraat 51
3811LK Amersfoort
Telefoon
033 4451403
Dinerbon Amersfoort Eetcafe Draeckje
Dinerbon Amersfoort Eetcafe Draeckje
Dinerbon Amersfoort Eetcafe Draeckje

Let op: Bij dit restaurant kunt u uw Diner Cadeau alleen gebruiken voor het eten (en niet voor de drank)

Eén van de gezelligste café's van de stad Amersfoort is eetcafé 't Draeckje. De naam van het café is geïnspireerd door één van de prachtige verhalen van de stad: het verhaal van Sint Joris en de Draak. Het café is opgeknapt in 2014 en heeft nu een groot terras erbij gekregen van maar liefst 160 vierkante meter. Met comfortabele loungesets is het hier heerlijk vertoeven in het zonnetje. De rekening na een gezellige middag in de zon betaal je met je Dinercheque.

Voor lekker vers eten in een gezellige ambiance zit je bij eetcafé 't Draeckje helemaal op de juiste plek. Werp een blik op de lunchkaart en je begint al te smullen van al die luxe broodjes, belegd met onder andere tonijn, carpaccio en gerookte zalm. Of ga voor een ouderwetse goede uitsmijter, boerenomelet of een broodje kroket. Zeker weten dat na de lunch je buik goed vol zit. Ook je lunch betaal je met een Dinerbon.

Zoek je een plek voor een uitgebreid diner, of een simpel diner, ook dan moet je bij eetcafé 't Draeckje zijn. Met de uitgebreide kaart met voor-, hoofd- en nagerechten maak je het diner zo gek als je zelf wil. Even een opsomming om een idee te krijgen van de hoofdgerechten: kipsaté, schnitzel, ribeye en spareribs. Ga je liever voor een avondje met een iets gezondere maaltijd, kies dan voor één van de rijke maaltijdsalades. Aan het einde van de avond betaal je de rekening met je Dinerbon.

Eetcafé 't Draeckje is een uitstekende plek om een feestje te organiseren. Dit is dan ook mogelijk, er worden zowel besloten bedrijfsfeesten als privéfeesten georganiseerd. De gasten worden voorzien van drankjes en hapjes en in overleg kan er ook een warm of koud buffet geserveerd worden. Met je Dinercheque kan je alle kanten op. Eén ding is zeker, je cheque uitgeven in 't Draeckje is een goede keus.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10