Eetcafe Happerij & Tapperij

Dinerbon Amersfoort Eetcafe Happerij & Tapperij
Adres
Langestraat 97
3811 AD Amersfoort
Telefoon
033 - 4621365
Dinerbon Amersfoort Eetcafe Happerij & Tapperij
Dinerbon Amersfoort Eetcafe Happerij & Tapperij
Dinerbon Amersfoort Eetcafe Happerij & Tapperij

In het hartje van Amersfoort is een kruispunt dat bij de inwoners bekend staat om zijn gezelligheid. Het wordt namelijk in de volksmond ‘Het Lekkerste en Gezelligste Kruispunt in Amersfoort’ genoemd. De reden hiervoor is een drietal horeca locaties. Café Restaurant In Den Kleinen Hap, Stadscafé In Den Grooten Slock en Grand Café Happerij &Tapperij. U kunt bij deze drie-eenheid terecht voor elke maaltijd van de dag, ontbijten, lunchen, dineren of gewoon lekker borrelen. Het kan allemaal. U kunt ook voor een grote groep wat regelen, Vooral Happerij & Tapperij is hiervoor geschikt. Ook is de Dinerbon van Diner Cadeau erg geschikt, bij alle drie.

Het Grand Café kenmerkt zich vooral door de combinatie van klassiek en modern. Door de combinatie van de twee is er een totaal eigen sfeer ontstaan waardoor u zich direct thuis zult voelen.

U kunt bij Happerij & Tapperij altijd een halve portie bestellen. Op deze manier kunt u van alle gerechten wat proberen, maar het betekend ook dat de kleintjes de volle drie gangen mee kunnen eten. Lekker toch.

Het Grand Café staat voornamelijk bekend om zijn lunch aanbod maar het aanbod voor de avond is meer dan toereikend. Zo zijn vlees-, vis- en natuurlijk vegetarische gerechten zodat niemand zich hoeft in te houden.

Op het gezelligste kruispunt staan ze in ieder geval te popelen om u te ontvangen. Of dat nou bij Happerij & Tapperij is of bij één van de andere twee top locaties. U bent hoe dan ook van harte welkom. Ook met een Dinercheque van Diner Cadeau.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10