By Fabulous

Dinerbon Amersfoort By Fabulous
Adres
Koestraat 9
3811HK Amersfoort
Telefoon
033 3034350
Dinerbon Amersfoort By Fabulous
Dinerbon Amersfoort By Fabulous
Dinerbon Amersfoort By Fabulous

By Fabulous is een bijzonder restaurant in het pittoreske Amersfoort. Je vindt dit restaurant in een zijstraat van de winkelstraat in de drukke binnenstad. Het pand komt uit 1860 en heet al jarenlang het “Burgemeestershuis”. De eigenaars van dit restuarant hebben het oude pand omgetoverd tot een waar paradijs. Ontdek dit fantastische restaurant met de dinercheque en de dinerbon.

By Fabulous gaat op dinsdag tot en met zaterdag om acht uur ’s ochtends open. Je kunt hier dan genieten van een overheerlijk ontbijt of brunch. Wil je op zondag buiten de deur ontbijten voor je de stad in gaat? Dat komt goed uit, want op zondag gaat het restaurant om elf uur open. Op donderdag, vrijdag en zaterdag kun je bij By Fabulous terecht voor een diner. De overige avonden sluit het restaurant om 19.00 en wordt geen avondeten geserveerd.

Wat kun je dan eigenlijk bij het restaurant krijgen? Van alles. Zo is de high-tea erg populair. Deze is voor de liefhebbers ook verkrijgbaar met een glas prosecco. Je krijgt bij de high-tea een uitgebreid assortiment hartige en zoete hapjes. Denk hierbij aan scones, taartjes, kleine sandwiches en hartige taart. Een high-tea is ideaal om iemand cadeau te doen. Dan kun je samen genieten van de heerlijke hapjes en ondertussen gezellig bijpraten.

Naast de high-tea serveren ze ’s ochtends verschillende ontbijtgerechten. Denk hierbij aan pancakes, op z’n Amerikaans met yoghurt en fruit. Ook kunt u kiezen voor een eenvoudig ontbijt met een croissant, broodje met kaas, koffie en jus d’orange. Laat je verrassen en ga eens buiten de deur ontbijten in plaats van dineren.

Drie avonden per week kun je in het restaurant ook terecht voor een diner. Op deze avonden worden verschillende gerechten geserveerd. Zo is er altijd een vegetarische optie en zijn er gerechten als saté, broodje hamburger en gebakken vis. Bestel er een glas of fles goede wijn bij en geniet van je diner in het mooie Amersfoort. Door de locatie vlakbij de winkelstraat is By Fabulous de ideale plek om bij te komen na een stadswandeling of dagje winkelen.

Ga je binnenkort eten bij By Fabulous? Vergeet dan niet je dinerbon of dinercheque mee te nemen. Hiermee kun je na het eten afrekenen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10