Kaldi Amersfoort

Dinerbon Amersfoort Kaldi Amersfoort
Adres
Kamp 10
3811AR Amersfoort
Telefoon
033 2020902
Dinerbon Amersfoort Kaldi Amersfoort
Dinerbon Amersfoort Kaldi Amersfoort

Kaldi is gevestigd in Amersfoort aan de Kamp 10. Kaldi heeft een moderne uitstraling sinds heropening op 14 juni 2017. Kaldi wilt dat thee en koffie en beleving voor u is. Hier zorgen wij voor door kwaliteit aan te bieden. Met u dinercheque of dinerbon kunt u dit komen ervaren. In ons proeflokaal kunt alle soorten koffie en thee uitproberen en krijgt van ons personeel advies. Kaldi ie een eeuwenoude legende over een geitenhoeder uit Ethiopië. Kaldi koffie is koffie met een verhaal.

In ons proeflokaal kunt u genieten van diverse soorten koffie en thee. Tijdens u kopje koffie of thee kunt u een heerlijke eigengemaakte stuk gebak nemen of een heerlijk ambachtelijk broodje. Verder beschikken wij over alle thee en koffieaccessoires, kopjes, chocolade, nougat, siropen, likeuren, koekjes en nog veel meer. Ons unieke assortiment aan gebak laat u smelten, zoals de karamel-notentaart. Ook bent u voor een lekker lunch bij ons aan het juiste adres. Neem bijvoorbeeld de tosti met mozzarella.

Bent u al aan het kwijlen van het idee? Kom dan naar kaldi waar u kunt betalen met u dinerbon of dinercheque. Deze unieke koffie of thee ervaring wilt u niet missen. Wij zijn voor u elke dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.30 uur geopend. Heeft u vragen? Stuur dan een mailtje naar amersfoort@kaldi.nl of bel 033- 202 09 02.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10