Queens City Hotel

Dinerbon Amersfoort Queens City Hotel
Adres
Eemplein 79
3812EA Amersfoort
Dinerbon Amersfoort Queens City Hotel
Dinerbon Amersfoort Queens City Hotel
Dinerbon Amersfoort Queens City Hotel

Ben jij op zoek naar een leuke plek in Amersfoort waar je kunt lunchen of ontbijten? Dan ben je bij Queens aan het juiste adres. Je kunt bij dit restaurant namelijk van woensdag tot en met zondag vorstelijk genieten van ontbijt, lunch of een high tea. Ben jij van plan binnenkort bij Queens te komen eten? Vergeet dan niet je dinerbon mee te nemen. Met de dinerbon kun je jouw ontbijt, lunch of high tea bij Queens afrekenen.

Bij Queens kun je woensdag tot en met zondag vanaf 09:00 terecht. Wil je een dagje gaan winkelen en van tevoren of tussendoor iets eten? Dan is Queens de perfecte plek om even te pauzeren. Kom je ontbijten bij Queens? Dan kun je kiezen uit verschillende gerechten zoals: pancakes, wentelteefjes, yoghurt met fruit en granola, croissantjes en broodjes. Natuurlijk kun je daarbij een goede kop koffie bestellen en kiezen uit verschillende sapjes.

Kom je tijdens een dagje Amersfoort bij Queens om te lunchen? Dan zijn er verschillende belegde broodjes, soepen en salades. Daarnaast kun je hier ook terecht voor smoothies en een koffie to-go. Naast een gezonde lunch staan in de vitrine ook altijd verschillende taarten waar je uit kunt kiezen. Dat is natuurlijk ook een goede lunch. Door de ligging midden in het centrum van Amersfoort, is Queens een fantastische plek om tijdens je dagje uit neer te strijken. Je vindt het pand van Queens aan de Groenmarkt, vlak naast de winkelstraat en in de historische binnenstad. Kom je naar Amersfoort voor een stadswandeling of een middag winkelen? Dan kom je vanzelf in de buurt van dit leuke restaurant.

Wil je iets speciaals organiseren voor vrienden of een familielid? Dan kun je bij Queens een high tea reserveren. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment thee en krijgt verschillende hartige en zoete hapjes. De ideale manier om eens goed bij te kletsen en quality time door te brengen met je geliefden.

Ga jij binnenkort eten bij Queens en heb je nog een dinercheque in de kast liggen? Vergeet deze dan niet mee te nemen. Dan kun je na het eten met je dinercheque afrekenen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10