Queens Groenmarkt 13

Dinerbon Amersfoort Queens Groenmarkt 13
Adres
Groenmarkt 13
3811 CD Amersfoort
Telefoon
033 - 7539504
Dinerbon Amersfoort Queens Groenmarkt 13

Kom vorstelijk genieten bij Queens in Amersfoort op de Groenmarkt. Dit is een groot en gezellig plein waar altijd een goede sfeer hangt. Heb jij een Dinerbon bij je? Schuif dan gezellig aan bij Queens voor een lekkere hightea of bestel een luxe lunch van de menukaart.

Wat is er nu nog smakelijker dan een versgebakken cake of een verse smoothie? Bij Queens geniet je altijd van homemade taarten, gebakjes, cakes en vele andere lekkernijen. Je kunt zeven dagen per week aanschuiven voor een lekker bakje koffie met homemade gebak, een luxe ontbijtje of een lekkere smoothie bij jouw lunch. Queens is zeven dagen per week geopend van 's morgenvroeg tot het einde van de middag.

Je wordt bij binnenkomst direct enthousiast welkom geheten door vrolijk personeel en een geweldig interieur. Je voelt je direct thuis in deze knusse en romantische ambiance. Je kunt met al jouw vragen en wensen terecht bij het personeel en een lekkere kopje koffie en gebak op maat bestellen. Heb jij last van allergieën of voedselintolerantie(s)? Dan wordt hier altijd rekening mee gehouden.

De befaamde high teas van Queens zijn een echt begrip in Amersfoort. Geniet van een lekkere pot thee met een goedgevulde etagère met zoete en hartige hapjes. Het is een perfect uitje voor voor een vriendinnengroep, een romantische date of gezellig met jouw moeder. De high teas zijn alle dagen van de week verkrijgbaar en perfect om te gebruiken met een Dinercheque.

Ga jij binnenkort een dagje naar Amersfoort? Vergeet dan niet om langs te gaan bij Queens op de Groenmarkt. Dit unieke eettentje heeft een perfecte ligging aan het grote plein en de keuze is reuze. Geniet van homemade gebak, een verse smoothie en ruime keuze op de menukaart. Reserveer eenvoudig online jouw high tea of kom gezellig langs voor een lekkere mok thee met lekkernijen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10