Queens Royal Bakery

Dinerbon Amersfoort Queens Royal Bakery
Adres
Eemplein 79
3812EA Amersfoort
Telefoon
033-258 37 73
Dinerbon Amersfoort Queens Royal Bakery

Reserveer met de dinercheque een tafel bij Queens Royal Bakery in het centrum van Amersfoort

In het oude stadscentrum Amersfoort vindt je Queens Royal Bakery. Deze hotspot is gevestigd op een prachtig plein, namelijk de gezellige Groenmarkt, niet ver van de St. Joriskerk. Deze gezellige en sfeervolle locatie is eenvoudig te bereiken en dichtbij vele winkels, hotels, restaurants en musea. Oftewel, een perfecte plek voor een weekendje weg naar Amersfoort met vriendinnen, je partner of met het hele gezin. Reserveer jij binnenkort met je dinerbon een tafel bij Queens Royal Bakery?

Het restaurant is te vinden op de benedenverdieping

Queens Royal Bakery beschikt over slechts 12 tafels en heeft een leuke en uitnodigende vintage sfeer. Het team dat er werkt heeft een grote passie voor sfeer, gezelligheid en bakken. En dat merk en proef je direct in het restaurant! Je kunt in het centrum van Amersfoort prima terecht voor een goed verzorgde lunch, ontbijt of een heerlijke en uitgebreide high tea. Het is maar net waar je je dinercheque aan wenst te besteden. Voor welke gerechten je ook kiest, je weet zeker dat het ieder keer bij Queens Royal Bakery weer een klein feestje gaat zijn.

Er wordt gewerkt met biologische en de beste ingrediënten

Het team van Queens Royal Bakery weet waar ze het over hebben. Zo wordt er bijvoorbeeld organic koffie geserveerd, de smoothies zijn vers, je drinkt een heerlijk streekbiertje en de homemade happiness is te proeven in ieder gerecht. Of je nu uitgebreid komt lunchen of gaat borrelen, je weet in het restaurant in Amersfoort met je dinerbon zeker dat je niet tekort gaat komen. Het restaurant heeft een Free Wifi Spot en het hotel op de eerste verdieping is natuurlijk zeven dagen per week voor je geopend.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10