Restaurant De Steenfabriek

Dinerbon Amersfoort Restaurant De Steenfabriek
Adres
033 4651175
3811CB Amersfoort
Telefoon
033 4651175
Dinerbon Amersfoort Restaurant De Steenfabriek

Heb jij nog een dinerbon of dinercheque en weet je niet waar je deze moet uitgeven? De Steenfabriek in Amersfoort is een goede optie. Het restaurant is de nieuwste onderneming van Jasper en Jerry, ook bekend van restaurant SLOOP in dezelfde stad. Je kunt hier terecht voor heerlijk eten en goede wijn. En dat allemaal op een heel toegankelijke en voordelige manier.

Van dinsdag tot en met zaterdag kun je van 17.00 tot 22.00 bij de Steenfabriek terecht voor een heerlijk diner met bijpassende wijnen. De kaart bestaat uit een aantal voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Kies je voor een 3 gangen menu? Dan betaal je maar €29,50 per persoon. Voor die prijs krijg je verschillende heerlijke en creatieve gerechten. Eet je het liefst vegetarisch? Dat is helemaal geen probleem op de menukaart vind je vegetarische voor- en hoofdgerechten. Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende gerechten met vlees en vis. Natuurlijk kan het kundige personeel adviseren over de beste wijnkeuzes bij de door jou gekozen gerechten. Sluit tot slot je diner af met een heerlijk dessert of een kopje koffie. Heerlijk en verrassend dineren, zonder verrast te worden door de rekening. Meer heb je voor een avondje uit toch niet nodig?

Het leuke aan een avondje Steenfabriek is dat overal aan is gedacht. Je vindt het restaurant in een mooi monumentaal pand in een van de gezelligste straatjes van Amersfoort. De Krommestraat is een zijstraat van de drukke winkelstraat en zit vol verschillende boetiekjes en restaurants. Loop het restaurant binnen en geniet van de Scandinavische jaren ’50 inrichting. In het restaurant vind je verschillende herinneringen aan hun vorige restaurant Diner. Zo is een van de muren bedekt met alle tafelpoten van de tafels uit het oude restaurant. Ook op het toilet worden gasten geprikkeld. Op het damestoilet kun je met een opname een taal leren en op het mannentoilet wordt een luisterboek afgespeeld. De aandacht voor detail, die duidelijk in het restaurant en de menukaart terug te zien is, maken deze plek een pareltje in het mooie Amersfoort.

Geniet van heerlijke gerechten, goede wijn en de bijzondere ambiance van de Steenfabriek. En vergeet niet je dinerbon of dinercheque mee te nemen om aan het einde van de avond mee af te rekenen. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10