Restaurant Pallas Athene

Dinerbon Amersfoort Restaurant Pallas Athene
Adres
Hof 19
3811 CJ Amersfoort
Telefoon
033-4611310
Dinerbon Amersfoort Restaurant Pallas Athene
Dinerbon Amersfoort Restaurant Pallas Athene
Dinerbon Amersfoort Restaurant Pallas Athene

Pallas is een sfeervol mediterraan restaurant gelegen op het gezelligste horecaplein van Amersfoort; de Hof. Achter de historische gevel gaat een modern culinair restaurant schuil waar met liefde gerechten van uitstekende kwaliteit worden bereid en geserveerd. Alles wordt huisgemaakt met verse ingrediënten. Van onze garnalen, inktvis en octopus tot onze rib-eye, tomahawk steak en salades. Service en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel.
Bij goed weer kun je terecht op ons grote terras en ook binnen hebben we voldoende ruimte om je een avond te bezorgen om nooit te vergeten.

Met jouw Dinerbon ben je van harte welkom om te dineren en/of te genieten van een drankje (en een hapje) aan de uitnodigende bar in het hart van de zaak. Onze borrelkaart bevat heerlijke kleine gerechtjes zoals oesters, bitterballen en diverse ‘planken’. De barman is gespecialiseerd in cocktails. Vraag gerust naar je favoriet of laat je verrassen.

Voor een goede wijn ben je bij ons ook aan het juiste adres. Op onze wijnkaart staan meer dan honderd verrassende wijnen uit de Méditerranée. Zeventien wijnen daarvan kun je per glas bestellen en we adviseren graag bij het maken van een keuze.

Ben je benieuwd naar ons menu, neem dan gerust een kijkje op onze website.
Wij zijn zeven dagen per week geopend tussen 16.30 en 00.00 uur.

Jouw cadeaubon is hier goed besteed!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10