Restaurant Peking

Dinerbon Amersfoort Restaurant Peking
Adres
Arnhemseweg 9
3811NN Amersfoort
Telefoon
033 4616004
Dinerbon Amersfoort Restaurant Peking
Dinerbon Amersfoort Restaurant Peking

Ben je op zoek naar authentiek Chinees eten in het midden van het land? Dan is restaurant Peking in Amersfoort wat voor jou! Bij dit mooie restaurant kun je terecht voor smaakvolle Chinese en Indische gerechten. Je vindt het restaurant aan de Arnhemseweg, slechts enkele minuten verwijderd van het prachtige stadscentrum.

Lever bij Peking jouw dinerbon of dinercheque in en geinet van een heerlijk uitgebreid diner. Loop het sfeervolle restaurant binnen en neem plaats aan een van de eettafels. Wie is er nu niet opgegroeid met familiediners bij de Chinees? Van bakken foe yong hai en bami tot babi pangang en saté. Geserveerd met een ijskoud biertje en een enorme lading kroepoek. Dit soort diners zijn ideaal als je samen met de hele familie wilt bijkletsen. Je kunt samen genieten van het eten. En voor kinderen en mensen met dieetwensen zijn er talloze opties. Door met z’n alle verschillende gerechten te delen, beleef je de avond en het eten echt samen.

Bij restaurant Peking kun je naast Chinees ook genieten van een Chinees-Indische rijsttafel. Waan je in de oosterse sferen en ontdek Indonesische gerechten zoals gado gado, pisang goreng en ajam ketjap. Deze gerechten worden geserveerd samen met klassiekers als foe yong hai en bami. Misschien proef je wel nieuwe gerechten of ontdek je op een laagdrempelige manier dat je Indonesische keuken niets voor jou is.

Wat je ook bestelt, in het toegankelijke en kindvriendelijke restaurant zal je geheit smullen. De gerechten worden gemaakt met verse ingrediënten en de chefs hebben jarenlange ervaring met het maken van rijsttafels en gerechten. Waar Chinees bestellen nog wel eens mis kan gaan, is alles in het restaurant heerlijk warm en vers bereid. Daarnaast is natuurlijk een pluspunt dat je altijd om meer kroepoek of satésaus kunt vragen.

Twijfel niet langer en kom binnenkort naar dit prachtige restaurant, net buiten de historische binnenstad van Amersfoort. Reserveer voor een gezellig diner na een dagje winkelen of voordat je naar de bioscoop of het theater gaat. Vergeet bij je bezoek ook niet je dinerbon mee te nemen. De dinercheque kun je namelijk gebruiken om je diner mee af te rekenen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10