Stadscafe In den Grooten Slock

Dinerbon Amersfoort Stadscafe In den Grooten Slock
Adres
Zevenhuizen 1A
3811 CW Amersfoort
Telefoon
033 - 4621365
Dinerbon Amersfoort Stadscafe In den Grooten Slock
Dinerbon Amersfoort Stadscafe In den Grooten Slock

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie om uw dinerbon te besteden? Ga dan eens een heerlijk hapje eten in het oudste café van Amersfoort; Stadscafé In den Grooten Slock. U bent in dit bijzondere café van harte welkom met uw dinercheque. In den Grooten Slock heeft een ambiance die past bij het oudste café van Amersfoort. Zij hebben dan ook alles wat u van een stadscafé mag verwachten! Zo heeft het restaurant een prachtige gevel met glas-in-lood raampjes en een zonnig (en in de winter verwarmd) buitenterras. Het café bevindt zich in een prachtig hoekpand, en vanaf het terras heeft u dan ook een leuk uitzicht over de kruisende straten in het centrum van Amersfoort.

In de keuken van Stadscafé In Den Grooten Slock worden lekkere eetcafé gerechten bereid van goede kwaliteit. Hiervan kunt u met uw dinerbon zowel in de middag als ’s avonds genieten. ’s Middags kunt u ook lekkere belegde broodjes bestellen. Op het menu staat onder andere een grilled steak van de scharrelslager, die word geserveerd met champignon en rode wijnsaus. Na afloop van uw diner kunt u gezellig natafelen of gewoon simpel een biertje pakken. Bij Stadscafé In den Grooten Slock zijn ze trots op de kwaliteitsproducten van Hertog Jan, Segafredo en Coca Cola.

Bij dit oude stadscafé kunt u het gehele jaar terecht voor een ongecompliceerd avondje uit! Neem dus gerust een kijkje in het mooie café of strijk neer op het zonnige terras. Uw dinercheque is uiteraard ook welkom, dus vergeet deze niet mee te nemen wanneer u richting het restaurant vertrekt!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10