Dorsthuys Demmers

Dinerbon Baarn Dorsthuys Demmers
Adres
Brink 14
3741LC Baarn
Telefoon
035 542 4220
Dinerbon Baarn Dorsthuys Demmers
Dinerbon Baarn Dorsthuys Demmers
Dinerbon Baarn Dorsthuys Demmers

Kom langs bij Dorsthuys Demmers, het leukste restaurant van Baarn!

Kom jij binnenkort met je dinerbon een keer langs bij Dorsthuys Demmers in Baarn? Hier ben je van harte welkom voor een goed verzorgde lunch, een uitgebreid diner of een kopje thee of koffie met wat lekkers. Het gastvrije personeel van Dorsthuys Demmers in Baarn heet je van harte welkom en houdt graag rekening met eventuele dieetwensen of allergieën. Ga je met je dinerbon voor een vegetarisch gerecht, een gerecht met vlees of een gerecht met vis?

Voor volwassenen en kinderen is er voldoende keuze bij Dorsthuys Demmers in Baarn

Ga je er met de dinercheque binnenkort een dagje op uit met je kinderen of familie? In beide gevallen wil je natuurlijk wel zeker weten dat er ook voor de kleine eters meer dan genoeg keuze is. Dat begrijpt het personeel van Dorsthuys Demmers in Baarn maar al te goed. Daarom heb je niet alleen voor volwassenen genoeg keuze op de menukaart, ook voor de kids is er een speciale menukaart te verkrijgen in het restaurant. Denk hierbij aan een lekkeren pannenkoek, een friet met een snackje of een pasta met rode saus. Waar kun je jouw kindje blij mee maken bij Dorsthuys Demmers in Baarn?

Kom zeven dagen per week langs bij Dorsthuys Demmers in Baarn

Of je nu een dagje vrij hebt op een doordeweekse dag of een dag in het weekend, je bent zeven dagen per week van harte welkom bij Dorsthuys Demmers in Baarn. Op welke dag van de week kom jij langs met je dinercheque? Dorsthuys Demmers in Baarn is van dinsdag tot en met zaterdag geopend vanaf 10:00 uur en op zondag en maandag is het restaurant geopend vanaf 11:00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10