Lange Muur

Dinerbon Baarn Lange Muur
Adres
Laanstraat 48
3743 BG Baarn
Telefoon
035-5429708
Dinerbon Baarn Lange Muur
Dinerbon Baarn Lange Muur

Restaurant Lange Muur in het centrum van Baarn is een (bezorg-)restaurant dat zich heeft gespecialiseerd in Chinese en Indische gerechten. Heeft u zin in een Oriëntaalse avond? Dan zit u hier dus wel goed met uw Dinerbon. Ervaar hoe lekker de Aziatische keuken kan zijn. De uitgebreide menukaart staat vol met nasi- en bamigerechten en nog veel meer. Werp vooral ook een blik op de specials! U kunt er dagelijks vanaf 16:00 terecht voor een heerlijk diner met uw partner, familie of vrienden. Vergeet niet om ook uw Dinercheque mee te nemen!

Zoals u mag verwachten in een Chinees-Indisch restaurant is er keuze te over bij Restaurant Lange Muur. De menukaart is bijna net zo lang als de Chinese muur! Zo hebben ze ontzettend veel gerechten met nasi, bami of mihoen. Wat dacht u van de ‘’Nasi of Bami Compleet’’ met Babi Pangang, Foe Yong Hai, kip en saté? Dit kunt u ook in ruil voor uw Dinerbon bestellen! Op de menukaart vindt u ook vele authentieke Chinese gerechten met varkensvlees, kip, ossenhaas, garnalen, ei en nog veel meer. Bent u vegetariër? Ga dan bijvoorbeeld voor de ‘’Low Han Chai’’ met waterkersnoot, mais, bamboe, lotusroot en diverse groenten.

Het is ook leuk om het Sam Sin Menu van Restaurant Lange Muur te bestellen, waarbij u uit 18 gerechten uw drie favoriete gerechten kunt kiezen. Sam Sin betekent gelukkig leven, rijk leven en gezond en lang leven! Dit alles kost u slechts één Dinercheque.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews