Lunchroom Rentree

Dinerbon Baarn Lunchroom Rentree
Adres
Laanstraat 89
3743BC Baarn
Telefoon
035 - 5424674
Dinerbon Baarn Lunchroom Rentree

Lunchroom Rentree is gelegen in het midden van het gezellige winkelcentrum in Baarn.
U kunt bij ons terecht om lekker te lunchen of te dineren met uw dinerbon. Hierbij kunt ervoor kiezen om dit binnen of buiten te doen. Het restaurant bevat oude en nieuwe stijlen die samen een bijzondere sfeer creëren. Wij hebben ook een leestafel waar u diverse lokale en nationale kranten en bladen kunt vinden die u op uw gemak kunt lezen tijdens het eten van uw maaltijd. U kunt bij ons terecht voor feesten en partijen, maar ook om gezellig met uw partner iets te komen eten. Ons team doet zijn uiterste best om uw bezoek uitstekend te laten verlopen. Stel gerust al uw vragen en laat ons weten als u bepaalde allergieën heeft, wij zullen dan ons uiterste best doen om hier rekening mee te houden!

In de keuken wordt er een ruime keuze aan maaltijden gemaakt, wij hebben namelijk een uitgebreide lunch en diner kaart. Er worden lekkere broodjes, lunchgerechten, voorgerechten, soepen, pannenkoeken, poffertjes, luxe gerechten, ijs en desserts gemaakt. U heeft bij ons veel keuze om lekker te smullen met uw dinercheque! Verder bieden wij u warme- en koude dranken, wijnen, bieren, andere alcoholische dranken, gebak, zoetigheden, snacks en bittergarnituur aan. Ook voor de dranken en overige lekkernijen heeft u dus een ruime keuze!

Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend vanaf 9:00/9:30 uur tot 19:00/20:00 uur. Pak uw Dinerbon of Dinercheque en kom langs om een gezellige dag of avond te beleven!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10