Restaurant Joyah

Dinerbon Baarn Restaurant Joyah
Adres
Nieuw Baarnstraat 4e
3743BR Baarn
Telefoon
035 5425885
Dinerbon Baarn Restaurant Joyah

Restaurant Joyah is een trendy en eigentijds restaurant dat is gelegen aan de Nieuw Baarnstraat in Baarn. In dit restaurant zult u zich zeker op uw gemak voelen door de ongedwongen sfeer en de vriendelijke bediening. Restaurant Joyah staat voor optimaal dineren in een prettige omgeving. U kunt dit nu allemaal ervaren met uw dinerbon. Dit chique restaurant is uitstekend geschikt voor een romantische date, een etentje met je ouders of voor een zakelijk diner. Ook zult u zien dat Joyah netjes onderhouden is. Dat straalt het interieur uit.

Op het menu staan heel veel soorten gerechten. Een aantal gerechten van de kaart zijn: soep van de dag, flensjes pekingeend, bruchetta, rundercarpaccio, kalfscarpaccio, zalm carpaccio, biefstuk Wijdemeren, entrecote, sukade steak, gebakken zeetong, zalmfilet, vitello, geitenkaas, pulled chicken salade, spareribs, saté van kippendijen, tiramisu en scroppino. Natuurlijk is de menukaart veel uitgebreider en is er nog meer keuze. Hiervoor kunt u even op de site kijken. Alle gerechten worden met zorg bereid. Aan ieder gerecht wordt de tijd besteed die hiervoor nodig is. Op deze manier zorgen de koks ervoor dat de gerechten een goede smaak krijgen en dat het uiterlijk van het gerecht een genot voor het oog is! Restaurant Joyah heeft ook een heerlijke 3-gangen keuze menu. Er valt dus echt heel veel te smullen!

Joyah is van dinsdag tot en met zondag geopend van 17:00 uur tot 22:00 uur. Zij heten u van harte welkom en accepteren uw dinercheque of dinerbon heel graag! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10