Restaurant & Rederij Eemlust

Dinerbon Baarn Restaurant & Rederij Eemlust
Adres
Eemweg 72
3741LC Baarn
Telefoon
035 5414387
Dinerbon Baarn Restaurant & Rederij Eemlust
Dinerbon Baarn Restaurant & Rederij Eemlust
Dinerbon Baarn Restaurant & Rederij Eemlust

Restaurant & Rederij Eemlust is een chique restaurant waar u zowel binnen als buiten uitstekend kunt genieten van uw heerlijke maaltijd. Het restaurant is gelegen aan de Eemweg in Baarn. Restaurant & Rederij Eemlust is geschikt voor feesten, bedrijven, maar ook voor een romantisch diner of een etentje met de familie. Zij staan voor veel open en u kunt altijd naar de mogelijkheden vragen. Ook beschikken zij over een partyship waar u geweldige feesten op kunt geven! In het restaurant is gewerkt met een modern interieur. Zwarte stoelen met donker bruine tafel, maar ook zwarte stoelen met zwarte tafels. De muren hebben meer een oude stijl. Prachtig behang met sfeervolle lampen en moie schilderijen, zorgen voor een bijzondere sfeer. Buiten is het terras ook verzorgd en ziet alles er heel netjes uit. Vanuit het restaurant en vanaf het terras heeft u uitzicht op de rivier de Eem. U zult hier met uw dinercheque uitstekend kunnen genieten van heerlijk eten, een prachtig interieur en een bijzonder uitzicht!

In de keuken staan getalenteerde koks die de gerechten geweldig bereiden. Zij doen dit met zoveel passie en liefde dat er unieke gerechten worden geserveerd. De gerechten zijn ook heel lekker doordat er iedere dag met de beste en verste producten gewerkt wordt. U kunt ook zeker laten weten als u een allergie heeft of andere wensen heeft.

Kijk voor de openingstijden zeker even op de site. Ga voor chique en lekker eten naar Restaurant & Rederij Eemlust met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10