Sushi Time Baarn

Dinerbon Baarn Sushi Time Baarn
Adres
Nieuw Baarnstraat 35
3743 BN Baarn
Telefoon
035 - 5448964
Dinerbon Baarn Sushi Time Baarn
Dinerbon Baarn Sushi Time Baarn

Als u eens echt op Japanse wijze wilt genieten van sushi kunt u dat het beste doen bij Sushi Time. U kunt hier doordeweeks altijd terecht om plaats te nemen aan de lopende banden. Ook kunt u hier terecht met uw Dinerbon van Diner Cadeau.

Bij Sushi Time neemt u plaats aan de lopende band. U voelt zich absoluut geen fabriekswerker want op deze lopende banden komt steeds heerlijke sushi en ‘More Than Sushi’, lekkere teppanyaki gerechten, langs. U kunt op deze manier zelf bepalen wat u wilt eten en natuurlijk de snelheid waarmee u wilt eten. Het is een bijzondere ervaring, dat staat buiten kijf. Ook kunt u bij Sushi Time terecht zonder dat u zelfs in het restaurant aanwezig hoeft te zijn. Sushi Time bezorgt namelijk ook gewoon en omdat ze door het hele land locaties hebben zitten kunt u bijna overal de rijke Japanse keuken in huis halen.

Dit is niet eens alles wat Sushi Time in de aanbieding heeft. U kunt namelijk altijd meedoen aan de Sushi Workshop. Tijdens deze workshop krijgt u les in het maken van sushi. Aan het einde van de workshop mag u natuurlijk uw eigen sushi uitproberen. Dit is een perfecte aanbieding om te doen met een bedrijfsuitje of een privé feestje maar dat hoeft natuurlijk niet. U mag zich ook in uw eentje opgeven. Bij Sushi Time doen ze daar niet moeilijk over.

Kom dus snel echt Japans genieten. Het is vooral genieten dat u het meeste kan betalen met een Dinercheque.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews