Restaurant Settlers

Dinerbon Bilthoven Restaurant Settlers
Adres
Julianalaan 23
3722 GD Bilthoven
Telefoon
030 - 2287750
Dinerbon Bilthoven Restaurant Settlers
Dinerbon Bilthoven Restaurant Settlers
Dinerbon Bilthoven Restaurant Settlers
Dinerbon Bilthoven Restaurant Settlers

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in Bilthoven? Dan is Settler restaurant & lounge wellicht iets voor u! Bij restaurant Settler draait het allemaal om sfeer. Deze sfeer wordt gecreëerd door de hippe, moderne en kleurrijke inrichting samen met de gastvrijheid van het vriendelijke personeel. Deze elementen maken Settlers restaurant en lounge dé gelegenheid voor een gezellige avond. U kunt u laten verassen door de fantastische keuken of genieten van een goed glas wijn met een heerlijk hapje erbij. Genieten van gezelschap en lekker eten doet u bij Settlers, en uiteraard kunt u betalen met uw dinercheque!

Bij restaurant Settlers word gewerkt met verantwoorde producten. Het vlees is bijvoorbeeld afkomstig uit Australië en Nieuw-Zeeland, waar de runderen op diervriendelijke wijze worden grootgebracht. Dit zorgt voor de beste kwaliteit vlees! Alle vis komt van de visafslag in IJmuiden en is dus altijd gegarandeerd dagvers. Groente en fruit halen ze bij restaurant Settlers uit de regio, waardoor u de lokale economie ondersteunt wanneer u bij restaurant Settlers komt eten met uw dinerbon!

Naast een restaurant heeft Settlers ook een gezellige lounge waar u voor óf na het diner gezellig kunt borrel en kunt genieten van verscheidene drankjes. De bediening en koks hebben er in ieder geval groot plezier in om u bij Settlers de perfecte avond te bezorgen en zij hopen u snel te zien in het restaurant of de lounge!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10