Ripassa Eten en Drinken

Dinerbon Bilthoven Ripassa Eten en Drinken
Adres
Emmaplein 10
3722 AD Bilthoven
Telefoon
030 - 2251030
Dinerbon Bilthoven Ripassa Eten en Drinken

In het centrum van het gezellige Bilthoven ligt de stijlvolle brasserie Ripassa Eten & Drinken. Ripassa is gevestigd in de voormalige werkplaats van de plaatselijke Peugot garage en is tegenwoordig voorzien van fraaie loungebanken, ruime zetels en een ruime leestafel. Hierdoor ademt de brasserie een warme en luxe sfeer. Bij Ripassa kunt u met uw Dinerbon dus uitstekend comfortabel dineren. De verassende menukaart biedt voor ieder wat wils!

Uw Dinerbon kunt u bij Ripassa besteden aan diners geïnspireerd door de mediterrane keuken, waarbij het accent ligt op de Italiaanse keuken. Bij Ripassa gebruiken ze bij voorkeur, en waar mogelijk, biologische en maatschappelijk verantwoorde producten van topkwaliteit. Dit proeft u zeker terug in uw gerecht! Op de menukaart vindt u onder andere bijzondere gevulde pasta’s, zoals ravioli met pompoen en lamsham en ravioli met gepocheerd ei en bospaddenstoelen. U kunt de Dinercheque ook omruilen voor het wekelijks wisselende twee- of driegangenmenu. Ripassa heeft ook een uitgebreide en vriendelijke geprijsde wijnselectie. Uiteraard serveren ze de wijn altijd op de juiste temperatuur! Kom dus langs bij Ripassa en geniet van een heerlijk Mediterraans diner en een bijpassende wijn. Hopelijk zien ze u snel een keer verschijnen!

Als u van traditionele Italiaanse desserts houdt, bent u bij Ripassa ook aan het juiste adres met uw Dinercheque. Zo hebben ze onder andere sgroppino en tiramisu. Het is ook mogelijk om een kaasplankje met drie, vier of vijf kazen te bestellen. Zo kan iedereen aan tafel genieten van een perfect diner!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10