La Tim Chinees Fusion

Dinerbon Breukelen La Tim Chinees Fusion
Adres
Herenstraat 3
3621AP Breukelen
Telefoon
0346 265030
Dinerbon Breukelen La Tim Chinees Fusion
Dinerbon Breukelen La Tim Chinees Fusion

La Tim Chinees Fusion is gevestigd in centrum van Breukelen

La Tim Chinees Fusion is gevestigd in het sfeervolle centrum van Breukelen. Met jouw dinerbon kun je genieten van tal van gerechten in dit traditionele Chinees restaurant. Probeer je graag pekingeend, mini loempia’s, een diner of een lunch uit in Aziatische stijl? Het is allemaal mogelijk bij La Tim Chinees Fusion. Verzeker jezelf van een lekker etentje en reserveer op tijd met jouw dinerbon.

Geniet met je dinercheque van een volledig verzorgd all you can eat arrangement met je bon bij La Tim Chinees Fusion

Wil je graag genieten van een volledig verzorgd all you can eat arrangement? In dat geval zit je bij La Tim Chinees Fusion helemaal goed. De chefs van het restaurant doen er graag alles aan om het je helemaal naar je zin te maken en bereiden met veel liefde en passie ieder gerechtje dat je gaat bestellen. Bij La Tim Chinees Fusion kun je onbeperkt de hele avond eten en je hebt de keuze uit meer dan 100 creatieve en lekkere hapjes. Welke gerechten wil jij een keer uitproberen?

Chinese tapas, teppanyaki grill, zalm, verse sushi en meer bij La Tim Chinees Fusion

Bij La Tim Chinees Fusion kun je genieten van tal van Chinese tapas, teppanyaki grill, zalm, verse sushi en heerlijke desserts. Of je nu met een grote groep of een kleine groep een bezoek brengt aan La Tim Chinees Fusion, in alle gevallen is het erg verstandig om een reservering te maken met je dinercheque. La Tim Chinees Fusion is op maandag geopend van 12:00 uur – 22:00 uur, op dinsdag van 14:00 uur – 22:00 uur en op woensdag tot en met zondag van 12:00 uur – 22:00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10