Porto D'oro

Dinerbon Bunschoten-Spakenburg Porto D'oro
Adres
Kerkstraat 79
3751 AS Bunschoten-Spakenburg
Telefoon
033 2984991
Dinerbon Bunschoten-Spakenburg Porto D'oro

Restaurant Porto D’oro zit al meer dan 25 jaar gevestigd in het gezellige Spakenburg. U kunt hier terecht voor de lekkerste pizza’s, shoarma, spare ribs en grill gerechten. Maar u bent ook van harte welkom voor een warme kop koffie of lekker drankje. Kom dus gezellig langs met uw dinerbon of dinercheque.

Op onze enorm uitgebreide kaart kan iedereen wel wat lekkers vinden. Met meer dan 100 gerechten heeft u de keuze uit pizza’s, pasta’s, voorgerechten en natuurlijk onze beroemde grill gerechten. Ook hebben wij een aantal vegetarische opties. Met onze speciale actiemenu’s maken wij doordeweeks dineren nog aantrekkelijker. Zo zijn bij ons op dinsdag alle pizza’s maar €6,-. Op woensdag kunt u al genieten van spare ribs, shoarma en patat voor slechts €10,- en donderdag voor €9,50. Genoeg reden om dus snel een keertje langs te komen bij ons in Spakenburg. Mocht u liever onze heerlijke gerechten afhalen of laten bezorgen en lekker thuis ervan genieten? Dan kan dat natuurlijk!

In hartje Spakenburg genieten van de heerlijkste pizza’s, pasta’s en grillgerechten doet u bij Porto D’oro. Er is voor ieder wat wils en u dineert bij ons in een gezellige en mediterraanse sfeer. Wees welkom met uw dinerbon of dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10