Twizst

Dinerbon Bunschoten Twizst
Adres
De Kronkels 12a
3752 LM Bunschoten
Telefoon
033 2994010
Dinerbon Bunschoten Twizst
Dinerbon Bunschoten Twizst
Dinerbon Bunschoten Twizst
Dinerbon Bunschoten Twizst

Ben jij op zoek naar een leuk restaurant in het midden van het land, waar je kunt betalen met en dinerbon of dinercheque? Kies dan voor restaurant Twizst in Bunschoten. Bij dit bijzondere restaurant, in het pittoreske dorpje Bunschoten, heb je gegarandeerd een fantastische ervaring. Kom eten met vrienden of familie en geniet van het eten, de faciliteiten en sla zeker een bezoek aan de prachtige oude haven in het dorp niet over.

Twizst is een grand café, in een complex aan de rand van Bunschoten. Je kunt in het gebouw ook bowlen, zwemmen en beautybehandelingen laten uitvoeren. Het bijzondere aan deze locatie, is dat ze werken met Amerpoort. Dit is een organisatie die mensen met een verstandelijke beperking helpt aan een baan op de reguliere arbeidsmarkt. Een deel van het personeel in de keuken en het restaurant heeft dan ook een verstandelijke beperking. Zij worden zorgvuldig begeleid en leren nieuwe vaardigheden in de horeca.

Het restaurant vervult een maatschappelijke functie, maar je kunt er natuurlijk gewoon komen eten. Maandag tot en met donderdag kun je voor een drankje of iets te eten bij het Grand Café terecht van 08:30 tot 22:30. Op vrijdag en zaterdag sluiten de deuren om 00:00.

Kom je lunchen bij Twizst? Dan kun je kiezen uit zestien verschillende gerechtjes. Deze variëren in prijs tussen de €2 en €4,50. Voor een volwaardige lunch bestel je 3 à 4 gerechten per persoon. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit: tomatensoep, pulled pork, salades, hamburgertjes of spiegelei met kaas. Kom je met een groepje mensen bij Twizst eten? Dan kun je gewoon de hele menukaart bestellen en alles met elkaar delen. Op deze manier kun je voor een klein bedrag veel verschillende dingen proeven.

Kom je langs voor een diner? Ook dat is heel betaalbaar bij Twizst. Voor €25 mag je zelf een 3-gangendiner samenstellen met de gerechten op de menukaart. Je kunt kiezen uit verschillende gerechten waaronder: carpaccio, soep, saté, spareribs, zeebaarsfilet en vegetarische pasta. Sluit je diner af met een dessert of borrel en laat je verrassen door de ambiance en gezellige sfeer bij Grand café Twizst. Ga je binnenkort bij dit restaurant eten? Vergeet dan je dinerbon of dinercheque niet mee te nemen. Hiermee kun je na het eten namelijk afrekenen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10