Amis

Dinerbon De Bilt Amis
Adres
Dorpsstraat Vo Steenstraat 81
3732HH De Bilt
Telefoon
030 221 3181
Dinerbon De Bilt Amis

“Amis” is Frans voor vrienden! En dat willen we graag met je worden. Met je zijn! Zeker ook met uw Dinercheque of Dinerbon van Diner Cadeau!

Gezellig onder het genot van een drankje en een lekker hapje met elkaar eten. Een borrel met garnituur. Een wijntje met kleine gerechtjes. Heb je meer trek? Dan serveren we wat meer gerechtjes. Niets is onmogelijk, alles kan! Stap in een warme en stijlvolle huiskamersfeer en geniet van een heerlijke lunch of diner. Of heerlijke specialiteiten om samen te delen met je Amis onder het genot van een glas wijn of Utrechts bier. Bij Amis halen we alles uit de kast om je comfortabel te laten genieten van culinaire gerechten. Afrekenen kan ook nog eens gemakkelijk met uw Dinercheque!

Vraag ook eens naar onze gerechten die worden gegrild op onze houtskool BBQ. Bijvoorbeeld een lekkere saté, een mooie sappige steak of een heerlijk stukje vis. Alles uiteraard met een bijpassend garnituur.

Amis is een leuke gelegenheid als je iets te vieren hebt met vrienden, familie of collega’s. Speciaal voor grotere groepen hebben wij naast onze kaart een aantal speciale arrangementen samengesteld; van een diner, borrel tot high tea of vergaderarrangement. Vraag naar de mogelijkheden!

Je vindt Amis in De Bilt, aan de rand van Utrecht en vlak bij uitvalswegen van de A28 en A27. Rondom Amis zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Wij zijn ook goed met het Openbaar Vervoer te bereiken. Wij hopen u snel te zien. Zeker ook met uw Dinerbon. Tot ziens bij Amis!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10