Eetcafe Joos

Dinerbon De Bilt Eetcafe Joos
Adres
Hesseweg 1
3731JC De Bilt
Telefoon
030 740 0151
Dinerbon De Bilt Eetcafe Joos
Dinerbon De Bilt Eetcafe Joos
Dinerbon De Bilt Eetcafe Joos

Welkom bij eetcafé Joos, een zeer sfeervol eetcafé op een leuke locatie in de Bilt. Bij eetcafé Joos bent u welkom met uw dinerbon voor een lekkere lunch, een gezellige borrel of een uitgebreid diner. Zowel binnen als buiten is het bij eetcafé Joos goed toeven met uw dinercheque. Het terras bevindt zich op de brede stoep op de hoek van de straat en is overdekt met grote hangende parasols. Hierdoor is er zowel bij mooi weer als tijdens de iets koudere dagen een perfecte plek om te borrelen met vrienden, familie of collega’s. In het weekend is het er dan ook vaak een gezellige drukte en ontmoeten buurtbewoners elkaar bij eetcafé Joos. Binnen in het eetcafé sfeervol en modern ingericht volgens de laatste trends. Zo zijn er verschillende materialen gecombineerd waaronder industrieel metaal, Mediterraan mozaïek en baksteen.  Deze combinatie zorgt voor een hedendaagse sfeer waar VT Wonen trots op zou zijn.

Voor een heerlijk hapje eten gaat u met uw dinercheque dus naar eetcafé Joos. U kunt er genieten van een heerlijke biefstuk met frites, verse belegde broodjes, een smaakvolle uitsmijter en nog veel meer! Het zijn eenvoudige gerechten die door de goede bereiding een ware smaaksensatie worden. Vele tevreden klanten gingen u al voor en bezochten –en bezoeken nog steeds- het gezellige eetcafé Joos.

Wilt u zich hier graag bij aansluiten en de culinaire gezelligheid van dit Bilthovense eetcafé een kans geven? Wacht dan niet langer maar kom eens gezellig langs met uw dinerbon aan de Hesseweg 1 met vrienden, familie, collega’s of wie dan ook!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10