Pomp 41

Dinerbon De Bilt Pomp 41
Adres
Dorpsstraat 41-43
3732HH De Bilt
Telefoon
030 3074412
Dinerbon De Bilt Pomp 41
Dinerbon De Bilt Pomp 41

In het centrum van De Bilt, op een plek waar ooit een voormalig hotel gevestigd was, staat nu een prachtig restaurant, namelijk Pomp 41. Pomp 41 dankt haar naam aan de garages die ooit op het plein stonden waar Pomp 41 aan is gevestigd. Hier werden in een ver verleden reparaties uitgevoerd, getankt en gegeten. Nu kun je voor lekker eten met je Dinerbon naar Pomp 41 en genieten van een gemoedelijke ambiance, goed eten en de bijzondere locatie. Dus waarom zoek je je Dinercheque er niet bij en vertrek je niet richting De Bilt voor een lunch, diner of een borrel?

Ontbijten en lunchen bij Pomp 41

Al vanaf 9:00 uur ben je met je Dinerbon welkom bij Pomp 41 voor het ontbijt. Dit kan een uitgebreid ontbijt zijn, maar je als 's ochtends niet zo'n grote eter bent, dan kun je ook een klein ontbijt gebruiken. Misschien ben je meer het type van de lunch? Ook dat kan. Van belegde broodjes, tosti's, tot een uitsmijter of hamburger, dit alles kun je bij Pomp 41 bestellen. Als je wilt kun hierbij genieten van een heerlijk glas wijn.

Lekker borrelen bij Pomp 41

Wil je overdag gewoon lekker ontspannen? Ga dan met je Dinercheque lekker borrelen bij Pomp 41. Dit kan namelijk bij de sfeervolle bar, maar bij mooi weer is het ook goed toeven op het terras. Je kunt gezellig met je partner, vrienden of familie borrelen, maar Pomp 41 verzorgd ook bedrijfsborrels. Je kiest bij de borrel uit één van de speciaalbieren, wijnen of een ander drankje. Uiteraard kunnen er diverse soorten borrelgarnituurs bij de borrel geserveerd worden.

Dineren bij Pomp 41

In de avond kun je bij Pomp 41 gezellig dineren. De avondkaart biedt allerlei aparte gerechten, maar het is ook mogelijk om een compleet menu te bestellen. Zo heb je de keuze uit de keuzemenu's 'Klein onderhoud' en 'Groot onderhoud', waarbij je gerechten van de kaart besteld voor een vaste prijs. Pomp 41 heeft een keuze uit verschillende kleine voorgerechtjes en hoofdgerechtjes. Het voordeel dat deze gerechten klein zijn, is dat je per gang meerdere gerechtjes kunt bestellen en niet vast zit aan een bepaald gerecht. Dit kan wel, dan kies je voor de zogenaamde 'Klassiekers'. De mogelijkheden voor een lekker diner zijn bij Pomp 41 nagenoeg onbeperkt.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10