Restaurant ZEBS

Dinerbon De Bilt Restaurant ZEBS
Adres
Hessenweg 105
3731 JE De Bilt
Telefoon
030 2201140
Dinerbon De Bilt Restaurant ZEBS
Dinerbon De Bilt Restaurant ZEBS
Dinerbon De Bilt Restaurant ZEBS

Op steenworp afstand van Utrecht vind je het restaurant ZEBS in de Bilt. In het gezellige centrum van de Bilt kun je heerlijk dineren bij restaurant ZEBS. Je kunt hier altijd een dinercheque verzilveren en genieten van een culinair avondje uit.

Experimentele keuken

Ben jij iemand die echt uit eten gaat voor het eten? Dan is ZEBS de plek waar je naartoe moet gaan. Deze unieke keuken serveert de meest bijzondere gerechten. Er worden unieke ingrediënten gebruikt en moderne en experimentele bereidingswijzen toegepast. Je weet bij ZEBS één ding zeker, hier eet je altijd iets wat je nog nooit hebt gegeten. Laat je ook culinair verrassen en schuif aan bij dit heerlijke restaurant.

Even de stad uit

Soms kun je het drukke stadsleven van Utrecht zat worden. Het is dan ideaal om te weten dat je met een busritje van slechts 15 minuten in de Bilt kunt zijn. Deze plaats is een stuk knusser en ideaal voor een rustig avondje uit. Ben jij binnenkort voor werk in Utrecht en zoek je nog een leuk establishment voor het diner? Pak dan eens de bus en ga naar ZEBS in de Bilt.

Luxe uitstraling

ZEBS heeft een luxe en comfortabele uitstraling. Wanneer je dit restaurant binnenstapt voel je je direct op je gemak en wordt je vriendelijk welkom geheten. Er is geen verplichte dresscode en iedereen is welkom in de fijne establishment. Heb jij dieetwensen of voorkeuren? Laat dit dan direct weten. Zo kan er een gerichte maaltijd worden gerealiseerd die voldoet aan al jouw wensen. Ook wanneer je vegetarisch eet, kun je hier fijn dineren. Er zijn genoeg menuopties en gerechten kunnen altijd op maat worden gemaakt.

Voor een lekker avondje uit, ga je naar de Bilt. Restaurant ZEBS is een restaurant waar je echt eens gegeten moet hebben. Geniet van de unieke gerechten op de menukaart, de fijne sfeer en knusheid van het plaatsje. Reserveer met een dinerbon of kom gewoon langs, neem plaats en verzilver jouw bon aan het einde van de culinaire avond.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10