Casa del Toro

Dinerbon De Meern Casa del Toro
Adres
Castellumlaan 2
3454VB De Meern
Telefoon
030 658 57 04
Dinerbon De Meern Casa del Toro
Dinerbon De Meern Casa del Toro

Bent u een groot liefhebber van grillspecialiteiten, spareribs en andere Zuid-Amerikaanse heerlijkheden? Dan zijn wij blij om u te kunnen mededelen dat u uw dinerbon nu kunt inzetten om heerlijk Zuid-Amerikaans uit eten te gaan bij restaurant Casa del Toro in De Meern. U vindt dit restaurant aan de castellumlaan 2, en hoewel het er van buiten nog niet heel Zuid-Amerikaans uitziet is dit binnen wel anders! De inrichting doet het lijken alsof u echt een Zuid-Amerikaans traditioneel restaurant binnenloopt en er hangt direct een zomerse sfeer door de gezellig kleuren en accessoires. U zal met uw dinercheque warm worden onthaald bij Casa del Toro, want ook gastvrijheid staat in Zuid-Amerika hoog in het vaandel!

Op het menu van restaurant Casa del Toro staan om te beginnen vele verschillende bereidingen van spareribs. Zo kunt u kiezen voor het hot spareribs menu dat bestaat uit spareribs met hot marinade en heerlijke frites of aardappelen. Het gerecht wordt geserveerd met een salade of met een warme maiskolf met een sausje naar keuze. Naast verschillende bereidingen van spareribs kunt u met uw dinerbon bij Casa del Toro ook komen genieten van verschillende steakgerechten, gerechten met mals lamsvlees en diverse vis menu’s. Denk u hierbij bijvoorbeeld aan een ‘Rodaja De Salmon’, een gegeilde zalmfilet met daarbij de keuze uit frites of aardappelen en een halve warme maiskolf.

Het team van Casa del Toro hoopt u en uw dinercheque op korte termijn welkom te mogen heten in De Meern voor een heerlijke culinaire ervaring in een Zuid-Amerikaanse setting!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10