Bistro De Overkant

Dinerbon Doorn Bistro De Overkant
Adres
Dorpsplein 6
3941 SH Doorn
Telefoon
0343 - 477 330
Dinerbon Doorn Bistro De Overkant
Dinerbon Doorn Bistro De Overkant

Bistro De Overkant is een sfeervolle eetgelegenheid in het centrum van Doorn. In ruil voor uw Dinerbon kunt u hier in een zeer gemoedelijke sfeer lekker eten, volledig ontspannen en genieten van het gezellig samenzijn. En dit alles voor een hele schappelijke prijs! Het streven is dat iedere gast van Bistro De Overkant moet kunnen genieten van een heerlijke maaltijd. Ook u bent voor harte welkom voor een volledig verzorgd diner. Neem dan ook gerust uw Dinercheque mee.

De keukenbrigade van Bistro De Overkant bereidt nagenoeg alles zelf en maakt uitsluitend gebruik van verse producten. Op de menukaart vindt u een mooie balans tussen moderne en klassieke gerechten, voornamelijk geïnspireerd door de Franse keuken. Verse ingrediënten van hoge kwaliteit, een gepassioneerde kijk op koken zijn de uitgangspunten. Door samen te werken met lokale leveranciers creëert chef-kok Dave Abbing, eerlijke, verrassende en gewaagde smaakcombinaties. U kunt hier ook met uw Dinerbon terecht! Op de menukaart vindt u smakelijke hoofdgerechten zoals rood gebakken bavette, zeetong, zacht gegaarde hen en risotto met pompoen en een groentebitterbal. Sluit uw diner af met een zoet dessert of kaasplankje. Geniet van de overheerlijke gerechten en beleef een compleet nieuwe culinaire ervaring met uw Dinercheque!

Bistro De Overkant biedt naast de reguliere menukaart ook een proeverij en een verassingsproeverij aan. Bij dit laatste arrangement is alles al geregeld: drie/vier/vijf gangen, bijpassende wijnen, water en koffie met friandises. De vinoloog heeft de wijnkaart prachtig samengesteld met bijzondere mooie en unieke wijnen. Geniet van een geheel verzorgd diner bij Bistro De Overkant!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10