Landgoed Zonheuvel

Dinerbon Doorn Landgoed Zonheuvel
Adres
Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
Telefoon
(0)343 473500
Dinerbon Doorn Landgoed Zonheuvel

Welkom bij het mooie Landgoed Zonheuvel. Zonheuvel is een bijzonder landgoed met in het hart een paviljoen. U kunt op dit landgoed wandelen, honden en kinderen kunnen er lekker spelen en als het mooi weer is dan is het al helemaal een heerlijke plek om de dag te besteden. Wij hebben nu extra goed nieuwes, want u kunt in het restaurant van Landgoed Zonheuvel sinds kort betalen met uw dinerbon. Het restaurant draagt de zomerse naam Restaurant Fleuri. U bent er van harte welkom met uw dinercheque voor een lekker ontbijt, een frisse lunch, een diner voor twee of voor een groot feest met vijfhonderd gasten. Naast een leuke plek om uit eten te gaan is Restaurant Fleuri dus een ideale locatie om een evenement te organiseren of een groot feest.

In de keuken staan een enthousiaste kok en een minstens even enthousiast keukenteam klaar om voor u de een verassend diner te bereiden. Op het a la carte menu vindt u de verschillende gerechten, waaronder zowel vis-, vlees als vegetarische gerechten te vinden zijn. Zo kunt u met uw dinerbon onder andere genieten van een groenten crumble met een vulling van aubergine, paprika, pompoen, Cheddar en Grana padano, een parelhoen suprême met truffelsaus en een garnalen wok met verse groenten en teriyaki geserveerd met mie. Heeft u hierna nog zin in een lekker toetje? Probeer dan de mandarijn bavarois met passievruchten coulis of kies voor een fruitige appel rabarber crumble met slagroom en ijs.

Klinkt dit als een ideale middag of avond voor u? Laat u dan even goed in de watten leggen en reken na afloop gewoon af met uw dinercheque!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews