Bij Bart

Dinerbon Hoogland Bij Bart
Adres
Oude Kerklaan 15
3828 GC Hoogland
Telefoon
033-7200820
Dinerbon Hoogland Bij Bart
Dinerbon Hoogland Bij Bart
Dinerbon Hoogland Bij Bart
Dinerbon Hoogland Bij Bart

Restaurant Bij Bart is gevestigd in een unieke monumentale boerderij in Hoogland bij Amersfoort. U kunt hier op woensdag tot en met zondag terecht tussen 17:00 en 21:00 voor een heerlijke verse avondmaaltijd. U kunt er ook met uw Dinerbon betalen! Bart en zijn enthousiaste team staan altijd voor u klaar om u en uw partner, gezin of vrienden volledig in de watten te leggen. Geniet van de gemoedelijke sfeer, heerlijke gerechten en bijpassende wijnen. Reserveer nu en neem uw Dinercheque mee.

De menukaart van Bij Bart bestaat uit eerlijke en heerlijke gerechten, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van duurzame producten van het seizoen en de streek. Alles is vers, puur en zonder opsmuk! Ze werken ook graag samen met gepassioneerde ondernemers uit de omgeving zoals ‘’Zuivelboerderij De Kopermolen’’ voor de melk en vandouvankaas en ‘’Bakkerij Van De Kletersteeg’’ voor het ambachtelijke brood. Bij Bart eet u in ruil voor uw Dinerbon precies waar u zin in heeft. Kies zelf uw favoriete gerechten, bijgerechten en sauzen. Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere spareribs die 24 uur zijn gemarineerd, schelvis met een risotto van pompoen en geroosterde aubergine met geitenkaas, cherrytomaten en olijf-honingdressing.

Bent u een echte liefhebber van een goede biefstuk? Ook dan bent u met uw Dinercheque bij Bart aan het goede adres. Zo hebben ze een flat iron steak van 250 gram en een entrecote van dubbeldoel-koe. Dit wil zeggen dat de koe na een paar jaar is ‘’omgeschoold’’ van melkkoe naar vleeskoe. Het resultaat is een mals en verantwoord stukje vlees! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10