Ambiance Houtrust

Dinerbon Hooglanderveen Ambiance Houtrust
Adres
Heideweg 23
3829 BC Hooglanderveen
Telefoon
033- 2571865
Dinerbon Hooglanderveen Ambiance Houtrust

Hartelijk welkom bij Ambiance Houtrust, een horecagelegenheid die van alle markten thuis is. Ambiance Houstrust beschikt over verschillende vergader- en feestzalen, kan de catering regelen voor uw evenement of feest op locatie en uiteraard kunt u er ook terecht voor een heerlijke lunch of diner. Ambiance Houtrust bevindt zich aan de Heideweg 23 in Hooglanderveen en u bent hier het gehele jaar door welkom met uw dinerbon, of het nu is voor een feest, lunch, diner of andere culinair gerelateerd evenement! Wanneer u komt eten in het restaurant dan heeft u verschillende mogelijkheden. U kunt met uw dinercheque plaatsnemen in het sfeervol ingerichte restaurant, maar wanneer het buiten prachtig weer is kunt u ook op het van de wind afgeschermde terras van een drankje en een hapje genieten.

In de keuken werkt de chef met verse producten van het seizoen. Hierdoor zijn er in de winter en in de zomer andere gerechten te verkrijgen. Een voorbeeld van een gerecht dat u met uw dinerbon kunt bestellen gedurende de wintermaanden is de wild special met gebraden hert, wild zwijn en fazant geserveerd met rode kool, stoofpeer en cranberrysaus. Ook kunt u kiezen voor een vegetarische Zwitserse kaasfondue met salade, zuur, frites en stokbrood. Nog niet overtuigd? Probeer dan een van de specials van de kaart, zoals de steak Houtrust van Iers rund met gebakken champignons en ui.

Laat u verassen door de chef in dit gezellige restaurant in Hooglanderveen en beleef een gezellige middag of avond uit. U kunt aan het eind van uw verblijf afrekenen met uw dinercheque dus vergeet deze beslist niet mee te nemen wanneer u richting Ambiance Houtrust vertrekt!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10