Restaurant de Mangerie

Dinerbon Hooglanderveen Restaurant de Mangerie
Adres
Heideweg 23
3829 BC Hooglanderveen
Telefoon
033-2571865
Dinerbon Hooglanderveen Restaurant de Mangerie
Dinerbon Hooglanderveen Restaurant de Mangerie
Dinerbon Hooglanderveen Restaurant de Mangerie

De Mangerie, het restaurant van Houtrust, is een sfeervolle eetgelegenheid in Hooglanderveen bij Amersfoort. Ze zijn geopend op donderdag tot en met zondag vanaf 12:00. Met uw Dinerbon bent u hier van harte welkom voor een brunch, lunch, high tea, high wine, high beer en diner. Er is dus van alles te doen bij De Mangerie! Neem plaats in het gezellige restaurant, de stijlvolle serre of het zonnige terras en geniet van de rust.

De menukaart van De Mangerie is zeer uitgebreid. Voor slechts €25 of uw Dinerbon krijgt u al een keuzemenu van drie gangen, waarbij u altijd keus heeft uit een vis- vlees- of vegetarisch gerecht. Zowel het keuzemenu als de a la carte menukaart wordt regelmatig aangepast aan het seizoen, wat betekent dat uw gerechten altijd vers en vol van smaak zijn. Onder de hoofdgerechten vindt u bijvoorbeeld tournedos, eendenborst, sliptong en kaasfondue. Als u van desserts houdt, bent u bij De Mangerie ook aan het goede adres. Wat dacht u van een klassieke tarte tatin of exotische Baileys parfait? Het is ook leuk om uw Dinercheque te besteden aan een High Wine of High Beer. Bij de High Beer kunt u drie bieren kiezen van de kaart, die worden vergezeld van typische bierhapjes: een assortiment van vlees en kaas met brood, bitterballen, gehaktballetjes en een mini-varkenshaassaté.

Uw kinderen zijn ook van harte welkom bij restaurant De Mangerie. Voor hen is er een speciale kindermenukaart ontwikkeld én op zondag wordt er een aparte spelletjesruimte ingericht. Kom dus gezellig eten met uw hele gezin en neem uw Dinercheque mee.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10