Bij Teus

Dinerbon Houten Bij Teus
Adres
Plein 3
3991 DK Houten
Telefoon
030-6343657
Dinerbon Houten Bij Teus
Dinerbon Houten Bij Teus
Dinerbon Houten Bij Teus

Restaurant Bij Teus in Houten is een bijzondere plek om uw Dinerbon te besteden. Teus houdt van mooie wijnen en lekker eten. U bent van harte welkom om een hapje mee te eten en te toasten op het goede leven! Bij Teus heeft een sfeervolle moderne inrichting en de keuken bevindt zich midden in het restaurant. Zo ziet u zelf hoe de gepassioneerde chefs een heerlijke maaltijd voor u bereiden. Bij Teus is geopend van dinsdag tot en met zaterdag tussen 17:00 en 0:00. Vergeet uw Dinerbon niet!

Als u van uitgebreid tafelen houdt, bent u Bij Teus aan het goede adres. De koks in de keuken van Teus maken elke drie weken een nieuw verassend menu, waarbij u de keus heeft uit drie, vier, vijf, zes of zeven gangen. Bij Teus staat bekend om haar culinaire gerechten en eerlijke prijzen. Iedere gast wordt compleet in de watten gelegd. Geef ook gerust bij uw reservering aan waar u niet van houdt, dan kan daar rekening mee gehouden worden. Met uw Dinercheque kunt u genieten van een heerlijk diner met verfijnde gerechten, die met veel zorg en liefde voor u zijn samengesteld. Iedereen die er voor het eerst komt heeft een bijzondere ervaring en zal zeker terug komen!

Bij Teus heeft ook een uitgebreide wijnkaart die uw diner uitstekend zullen begeleiden. U zal hier geen doorsnee wijnen vinden, maar unieke wijnen met een bijzonder verhaal. Geniet van een feestelijke avond uit met uw Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10