Brasserie EnZo Houten

Dinerbon Houten Brasserie EnZo Houten
Adres
Het rond 58
3995 DL Houten
Telefoon
030 - 6353555
Dinerbon Houten Brasserie EnZo Houten
Dinerbon Houten Brasserie EnZo Houten

Wanneer u op zoek bent naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in Houten, dan is het een aanrader om eens een bezoek te brengen aan Brasserie &ZO. Bij deze brasserie, gelegen aan het Rond 58, bent u vanaf nu van harte welkom om met uw dinercheque te komen proeven en genieten van een heerlijke lunch, een uitgebreide borrel of een spetterend diner. Brasserie &ZO heeft een unieke inrichting, die u het gevoel geeft bij iemand in een stijlvol ingerichte huiskamer te zijn beland. Geen stoel is hetzelfde, en de kleden, chesterfield bank en kamerplanten maken het geheel helemaal af. Deze inrichting in combinatie met de bijzondere lichtinval in de brasserie maken het een sfeervol geheel, waar u met zijn tweeën romantisch kunt dineren, maar ook met grote groepen terecht kunt!

De keuken van Brasserie &ZO kenmerkt zich door het gebruik van verse, pure producten en de uitstekende prijs – kwaliteitverhouding. Voor € 32,50 geniet u al van een 3 gangen huisgemaakt keuzemenu dat door het keukenteam met zorg en passie voor het vak is samengesteld. Ga bijvoorbeeld voor een voorgerecht van rivierkreeftstaartjes met marshmallow van tomaat en haringkaviaar. Vervolgens voor een hoofdgerecht van runderbiefstuk met een mousseline van gekarameliseerde witlof en laurier jus, en sluit af met een dessert van hangop met schuim aardbij, crème dragon en vanille ijs.

Bent u nieuwsgierig geworden naar al het lekkerst dat Brasserie &ZO te bieden heeft? Kom dan snel op bezoek in houten en vergeet uw dinercheque niet mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10