Eetatelier st. Reinaerde

Dinerbon Houten Eetatelier st. Reinaerde
Adres
Het Rond 86
3995 DM Houten
Telefoon
030 635 3398
Dinerbon Houten Eetatelier st. Reinaerde

Welkom bij biologisch eetcafé Eetatelier! Na de verhuizing van Cadeaushop Het Atelier is ons eetcafé grondig aangepast. Er is veel veranderd. We bereiden onze gerechten met zoveel mogelijk duurzame, biologische streekproducten. Dat nieuwe karakter willen we ook uitstralen met onze nieuwe huisstijl en dus ook met het interieur. Gekozen is voor natuurlijke materialen en tinten. We accepteren hier ook de Dinerbon van Diner Cadeau.

De gerechten uit onze eigen keuken worden met zorg en creativiteit bereid. Laat u verrassen door onze vis- , vlees- en vegetarische gerechten. Denk hierbij aan snoekbaars en papillot, varkenshaasje gevuld met tartaar of een vegetarische burger van kikkererwten met couscous. Ook voor koffie, huisgemaakt gebak en speciale bieren bent u aan het goede adres. En alles is even heerlijk!

Eetatelier blijft gevestigd midden in het centrum, aan het Rond 86 in Houten. Ondanks alle veranderingen, blijven we voor iedereen toegankelijk en betaalbaar en blijven we werken met mensen met een verstandelijke beperking. Velen zullen onze medewerkers herkennen van Eetcafé Het Atelier. Zij zorgen voor een verrassend bezoek en gastvrij onthaal. Met een aparte speelruimte en speciale kindermenu’s is ook aan de kleintjes gedacht. Naast dat we lekker eten serveren is het eetcafé een podium voor ontwerpers om hun werk te exposeren.

In ons eetcafé is plek voor veertig gasten en in de zomer kunt u heerlijk toeven op ons terras. Eetatelier is dan ook een ideale plek om gezellig te borrelen. Lekkere bieren, goede wijnen en smakelijke hapjes maken het compleet. Wij zijn een van de weinige restaurants in Houten waar de ingrediënten duurzaam zijn, de bediening altijd vrolijk is en het eten elke keer weer superlekker! 

Kom langs en vergeet uw Dinercheque niet mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 5 /10