Heren van Houten

Dinerbon Houten Heren van Houten
Adres
Het Rond 160
3995DP Houten
Telefoon
030 268 7054
Dinerbon Houten Heren van Houten
Dinerbon Houten Heren van Houten

De Heren van Houten is een grand café annex bistro dat te vinden is in winkelcentrum Het Rond in Houten op nummer 160. Het etablissement, dat naast heerlijke gerechten vooral ook gespecialiseerd is in het serveren van wijnen van topkwaliteit, is voorzien van een warme, authentieke maar toch ook moderne inrichting wat een knusse sfeer oplevert. Men beschikt tevens over een eigen terras zodat je ook buiten van je bestelde consumpties kunt genieten, voor zover je natuurlijk over buiten kunt spreken in een overdekt winkelcentrum. Dankzij de locatie van het horecabedrijf in het winkelcentrum is het parkeren van je auto natuurlijk geen enkel probleem. De eerste twee parkeeruren in de parkeergarage van winkelcentrum Het Rond zijn altijd gratis. Bij de Heren van Houten kun je elke dag met je dinerbon of dinercheque terecht. Van zondag tot en met donderdag is het horecabedrijf open van half 12 ‘s morgens tot 11 uur ‘s avonds en op vrijdag en zaterdag van half 12 ‘s morgens tot 1 uur ‘s nachts.

De lunch wordt bij de Heren van Houten tussen 12 en 4 in de middag geserveerd. Je kunt er dan voor een broodje gezond gaan, maar desgewenst ook kiezen voor onder meer rundercarpaccio, kipsaté, een uitsmijter of een huisgemaakte salade. Vind je het moeilijk om uit het aanbod aan lunchlekkernijen de juiste keus te maken, dan is het ook mogelijk om tegen een kleine meerprijs combi’s geserveerd te krijgen. Voor het diner kun je vanaf 5 uur ‘s middags bij deze eetgelegenheid terecht. Je kunt er dan onder andere van een Stolwijkse salade of garnalenkroketjes als voorgerecht genieten, terwijl voor het hoofdgerecht diverse vlees-, vis- en vegetarische varianten op de menukaart prijken. Je sluit de culinaire verwennerij in 3 gangen bij dit horecabedrijf af met bijvoorbeeld ijs of vers fruit. Wat betreft de Heren van Houten is een goede maaltijd niet compleet zonder een glas verrukkelijke wijn. Men beschikt daarom over een uitgebreid aanbod aan wijnen uit praktisch alle windstreken en het personeel adviseert je graag vakkundig welke wijn het beste bij je bestelde gerecht past.

Aangezien De Heren van Houten officieel acceptant van de dinercheque en de dinerbon is, kun je met het tegoed van deze waardecertificaten zonder problemen (deels) je rekening voor de genuttigde spijzen en dranken voldoen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10