Restaurant Coco Pazzo

Dinerbon Houten Restaurant Coco Pazzo
Adres
Plein 20
3991 DL Houten
Telefoon
030-6371403
Dinerbon Houten Restaurant Coco Pazzo
Dinerbon Houten Restaurant Coco Pazzo
Dinerbon Houten Restaurant Coco Pazzo

In Houten bent u altijd van harte welkom om een hapje te komen eten. Hier zit namelijk het restaurant, of meer rotisserie, Coco Pazzo. Hier is de chef-kok tevens de eigenaar. Het is daarom compleet gefocust op het serveren van lekker eten zodat u altijd met een goed gevoel weer op huis aan gaat. Wat het ook wel aangenaam maakt is dat u kunt betalen met een Diner Cadeau Dinerbon. Wel zo makkelijk.

Bij Rotisserie Coco Pazzo kunt u altijd wel een gerecht vinden dat u lekker vindt. De kaart is gevuld met gerechten waar iedereen van kan genieten. Als u zin heeft in een lekker visje of als u meer een wild bui heeft. Het kan bij Coco Pazzo allemaal. Ook als u op zoek bent naar een maaltijd waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over de aanwezigheid van vlees. Vegetariërs worden door de chef-kok allerminst vergeten. Voor hen heeft hij een aantal heerlijke alternatieven samengesteld. Iedereen moet met een gerust hart kunnen eten bij Coco Pazzo.

Als u wilt genieten van een diner met lekkere wijn dan zit u bij Coco Pazzo ook op de juiste locatie. Doordat u hier kunt kiezen uit een collectie van meer dan honderd wijnen kan het overdonderend zijn om vervolgens een keus te maken welke wijn u wilt drinken. Gelukkig staat het personeel altijd voor u klaar om u te helpen bij het maken van deze belangrijke keuze.

Het personeel staat in ieder geval te popelen om u binnenkort te mogen ontvangen. Ze zullen er dan alles aan doen om uw avond tot eens succes te maken. Ook als u wilt betalen met een Dinercheque van Diner Cadeau.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10