Tante Truus Pannenkoeken

Dinerbon Houten Tante Truus Pannenkoeken
Adres
Piazza 83
3995XL Houten
Telefoon
06 12 90 79 48
Dinerbon Houten Tante Truus Pannenkoeken
Dinerbon Houten Tante Truus Pannenkoeken

Welkom bij Tante Truus Pannenkoeken, hét pannenkoekenrestaurant van Houten. Bij Tante Truus bent met u met uw dinerbon het gehele jaar door welkom voor de lekkerste pannenkoeken. Kom met het hele gezin lekker pannenkoeken eten of organiseer een gezellig uitje met vrienden, vriendinnen of collega’s in dit ruime pannenkoekenrestaurant. Door de hoge ramen is het restaurant erg licht en het hoge plafond geeft een zeer ruimtelijk gevoel. Door de tafels die her en der door de ruimte staan heeft het restaurant een laagdrempelige sfeer. Het is ook zeer geschikt voor kinderen. Naast dat zij lekkere (kinder)pannenkoeken kunnen eten, kunnen zij zich namelijk ook uiterst goed vermaken in de speelhoek die speciaal voor hen is ingericht.

Op het menu bij Tante Truus Pannenkoeken staan, u raadt het al, vele verschillende soorten pannenkoeken. Er zijn zoete pannenkoeken, zoals pannenkoeken met rozijnen, honing, appel, roomboter, aardbeien of een combinatie van deze ingrediënten. Wilt u liever een hartige pannenkoek bestellen met uw dinerbon, dan kan dat natuurlijk ook. Proef van de pannenkoek met ham, champignons, ui en kaas of voor de bijzondere combinatie van kaas en gember. Heeft u keuzestress? Geen paniek! U kunt namelijk kiezen voor een pannenkoek die half appel rozijn is en half spek kaas. Ook is er een pannenkoek verkrijgbaar van ¼ spek, 1.4 ham, ¼ kaas en ¼ champignon. Voor de kinderen zijn er speciale kinderpannenkoeken waar zij lekker van kunnen smullen.

Wilt u graag een avond ontspannen pannenkoeken eten met uw dinercheque in Houten, dan is Tante Truus Pannenkoeken echt de plek waar u moet zijn. Het team van Tante Truus hoopt u en uw dinercheque spoedig welkom te mogen heten in het restaurant.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10