Midgetgolf De Roozeboom

Dinerbon IJsselstein Midgetgolf De Roozeboom
Adres
Noord IJsseldijk 89
3402 PG IJsselstein
Telefoon
030-6880195
Dinerbon IJsselstein Midgetgolf De Roozeboom
Dinerbon IJsselstein Midgetgolf De Roozeboom
Dinerbon IJsselstein Midgetgolf De Roozeboom

De Roozeboom is een gezellig pannenkoekenrestaurant én midgetgolfbaan aan het IJsselbos net buiten IJsselstein. De midgetgolfbaan heeft achttien holes en is bijna het hele jaar geopend voor zowel kinderen als volwassenen. Dit is ideaal als uitje in het weekend! Na het overwinnen van de spectaculaire hindernissen heeft u vast trek gekregen in een verse pannenkoek. Dan moet u met uw Dinerbon bij De Roozenboom zijn. Geef dit wel van tevoren even aan bij het reserveren.

Het pannenkoekenhuis is geopend op dinsdag tot en met zondag tot 20:00. In ruil voor uw Dinercheque kunt u hier genieten van ambachtelijke pannenkoeken. Ze gebruiken hiervoor meel van de Korenmolen “de Windotter” uit de binnenstad in IJsselstein. Het beslag is verder gemaakt van halfvolle melk, verse scharreleieren en nog enkele geheime ingrediënten die de pannenkoeken van De Roozeboom uniek maken. Op de menukaart vindt u niet alleen de klassieke spek- en appelpannenkoek, maar ook bijzondere specialiteiten. Probeer iets nieuws met uw Dinerbon! Wat dacht u van de herfstpannenkoek met beenham, kaas, champignons, walnoten en een honing-mosterd dressing? Of wilt u liever een met shoarmareepjes, paprika, ui en knoflooksaus? Dit is de favoriet van de chef-kok!

Uiteraard is De Roozenboom ook zeer geschikt voor een etentje met uw kinderen. Neem ook dan uw Dinercheque mee. Op de kindercombinatie-kaart vindt u bijvoorbeeld een prinsessenpannenkoek, piratenpannenkoek en een chocoladepannenkoek met slagroom en hagelslag. Alle kinderen krijgen ook een klein presentje van het huis! Zo kan uw hele gezin naar hartenlust smullen en gezellig samenzijn.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10