Bistro Bling

Dinerbon Leusden Bistro Bling
Adres
Waarden 25b
3831 HA Leusden
Telefoon
033-4332070
Dinerbon Leusden Bistro Bling
Dinerbon Leusden Bistro Bling

Wilt u graag met uw dinerbon eten op een locatie die zowel rustiek is als de nodige dosis glamour heeft? Dan moet u echt eens een bezoek brengen aan Bistro Bling, een bijzondere Bistro die is gelegen aan de Waarden 25b in Leusden. Het is een ongedwongen restaurant met een gemoedelijke sfeer, en u kunt er sinds kort met uw dinercheque terecht voor een heerlijk diner. Het restaurant bevindt zich in een prachtig oud pand, en binnen is dat te zien aan de mooie houten vloeren, de stevige steunbalken van het puntdak en een prachtige historische klok. Het bling element ontbreekt echter ook niet. Aan het plafond hangen namelijk acht prachtige kristallen kroonluchters. Daarnaast beschikt het restaurant over een glasparel gordijn en andere smaakvolle ‘Bling’ elementen.

De gerechten die bij Bistro Bling worden geserveerd zijn geïnspireerd door de Franse keuken. U kunt met uw dinerbon bijvoorbeeld proeven van een saté van gemarineerde kippendijen aan een spies met satésaus, kroepoek en atjar. Ook kunt u kiezen voor een gerecht van sliptongetjes die heerlijk zijn gebakken in roomboter en citroen, of voor een vegetarisch gerecht voor een taartje van gekarameliseerde rode ui, tomaat, bietjes en verse geitenkaas. Een andere lekkere optie van de kaart is de gebakken zalmfilet met groene asperges en tomatensalsa.

Bent u wel toe aan een avond ontspannen uit eten met de nodige dosis bling? Reserveer dan een tafel bij Bistro Bling en geniet van heerlijke Franse gerechten. Vergeet bij uw bezoek niet om uw dinercheque mee te nemen, want daar kunt u aan het eind van een hopelijk geslaagde avond de rekening mee betalen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10