t Amsterdammertje

Dinerbon Loenen aan de Vecht t Amsterdammertje
Adres
Rijksstraatweg 119
3632 AB Loenen aan de Vecht
Telefoon
0294-234 848
Dinerbon Loenen aan de Vecht t Amsterdammertje
Dinerbon Loenen aan de Vecht t Amsterdammertje
Dinerbon Loenen aan de Vecht t Amsterdammertje
Dinerbon Loenen aan de Vecht t Amsterdammertje

Met uw dinerbon bent u sinds kort ook welkom bij het culinair hoogstaande en verassende restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht. In restaurant ’t Amsterdammertje heerst een vlotte, hippe en toegankelijke sfeer, die mede het gevolg is van de warme en unieke inrichting en de energieke bediening. Bij ’t Amsterdammertje zult u met uw dinercheque zeer zeker een ontspannen avond vol culinaire verassingen beleven. Restaurant ’t Amsterdammertje is een van de restaurants waar u met uw dinerbon terecht kunt dat een heuse Michelinster heeft! Wanneer u dus graag eens wil ontdekken hoe het is om gerechten te proeven van een sterrenchef, dan zal ’t Amsterdammertje bij u zeker goed in de smaak vallen!

In de keuken van ’t Amsterdammertje worden voor u de meest verassende combinaties samengesteld. U kunt een drie, vier, vijf, zes, zeven of acht gangen diner bestellen, dus u kunt zelf bepalen hoe lang uw avond uit eten gaat duren! De gerechten bij ’t Amsterdammertje zijn geïnspireerd door de internationale keuken. Achter ieder gerecht zit een verhaal. Zo zijn sommige gerechten geïnspireerd door jeugdherinneringen van de chef of andere bijzondere belevenissen. Wijn en spijs komen bij ’t Amsterdammertje samen tot een heerlijke culinaire belevenis. Bij de gerechten worden alleen de beste door de sommelier geselecteerde zuivere en biologische geschonken.

Wilt u genieten van een diner van sterrenkwaliteit op een prachtige plek in Loenen aan de Vecht? Reserveer dan snel uw tafeltje bij ’t Amsterdammertje en geniet van heerlijke smaken, een fijne sfeer en bovenal van veel culinair plezier. Uw dinercheque neemt u natuurlijk ook mee, want die is bij ’t Amsterdammertje meer dan welkom!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10